Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο  Δήμου Πρέβεζας

Θέματα που αφορούν τη διαχείριση  προβλημάτων που  μπορεί να προκύψουν από  πιθανή εκδήλωση ακραίων  καιρικών φαινομένων  κατά τη διάρκεια του χειμώνα  αλλά και τον συντονισμό των  συναρμόδιων υπηρεσιών, κυριάρχησαν   στη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου  Δήμου   Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο   δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ροπόκης, ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Καραμανίδης,  ο  διοικητής Π.Υ Νομού  Πρέβεζας κ. Αθανάσιος Μικρούλης, ο  διοικητής Π.Υ Πρέβεζας Γεώργιος Γκούμας, ο διοικητής του  αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας κ. Δημήτριος Κώτσης, ο διευθυντής δασών Πρέβεζας  κ. Βασίλειος Κορμέντζας,  ο εκπρόσωπος της  131  Σ.Μ κ.  Κωσταντίνος Μπασιάκος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κωσταντίνος Παπουτσής ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Καζούκας και ο  πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ράπτης.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας σε  δήλωσή του ανέφερε: «Η εκδήλωση  ακραίων  καιρικών φαινομένων , όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μια απειλή  η  επέλαση της οποίας δεν μπορεί να  αποφευχθεί , με τον σωστό σχεδιασμό όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Μας δόθηκε σήμερα η δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους εκπροσώπους των αρμοδίων υπηρεσιών   (τους οποίους και ευχαριστώ) να  ανταλλάξουμε απόψεις και να εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα  του Δήμου μας που διαχρονικά αντιμετωπίζουν  τα μεγαλύτερα προβλήματα  κυρίως από τις έντονες βροχοπτώσεις. Βασική προτεραιότητά μας παραμένει πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής   με  την  προστασία των περιουσιών των δημοτών μας    των  υποδομών να  ακολουθούν στην  ιεράρχηση των στόχων μας. Ο Δήμος της Πρέβεζας  και  το δυναμικό του  είναι πανέτοιμο  να  επιτελέσει  το έργο που του αναλογεί αλλά και να συνδράμει τις υπόλοιπες υπηρεσίες έτσι όλοι μαζί να διασφαλίσουμε  ότι ο χειμώνας θα  κυλήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα  για  την περιοχή μας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites