Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο  Δήμου Πρέβεζας

Θέματα που αφορούν τη διαχείριση  προβλημάτων που  μπορεί να προκύψουν από  πιθανή εκδήλωση ακραίων  καιρικών φαινομένων  κατά τη διάρκεια του χειμώνα  αλλά και τον συντονισμό των  συναρμόδιων υπηρεσιών, κυριάρχησαν   στη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου  Δήμου   Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο   δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ροπόκης, ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Καραμανίδης,  ο  διοικητής Π.Υ Νομού  Πρέβεζας κ. Αθανάσιος Μικρούλης, ο  διοικητής Π.Υ Πρέβεζας Γεώργιος Γκούμας, ο διοικητής του  αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας κ. Δημήτριος Κώτσης, ο διευθυντής δασών Πρέβεζας  κ. Βασίλειος Κορμέντζας,  ο εκπρόσωπος της  131  Σ.Μ κ.  Κωσταντίνος Μπασιάκος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κωσταντίνος Παπουτσής ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Καζούκας και ο  πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ράπτης.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας σε  δήλωσή του ανέφερε: «Η εκδήλωση  ακραίων  καιρικών φαινομένων , όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μια απειλή  η  επέλαση της οποίας δεν μπορεί να  αποφευχθεί , με τον σωστό σχεδιασμό όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Μας δόθηκε σήμερα η δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους εκπροσώπους των αρμοδίων υπηρεσιών   (τους οποίους και ευχαριστώ) να  ανταλλάξουμε απόψεις και να εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα  του Δήμου μας που διαχρονικά αντιμετωπίζουν  τα μεγαλύτερα προβλήματα  κυρίως από τις έντονες βροχοπτώσεις. Βασική προτεραιότητά μας παραμένει πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής   με  την  προστασία των περιουσιών των δημοτών μας    των  υποδομών να  ακολουθούν στην  ιεράρχηση των στόχων μας. Ο Δήμος της Πρέβεζας  και  το δυναμικό του  είναι πανέτοιμο  να  επιτελέσει  το έργο που του αναλογεί αλλά και να συνδράμει τις υπόλοιπες υπηρεσίες έτσι όλοι μαζί να διασφαλίσουμε  ότι ο χειμώνας θα  κυλήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα  για  την περιοχή μας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Χτύπησαν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ζηρού μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου – Τον τραυμάτισαν στο κεφάλι

26/05/2022, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το συγκρότημα AVEC ξεκινά το 20ο Preveza Jazz Festival – Η Πρέσβης της Αυστρίας Hermine Poppeller θα απευθύνει χαιρετισμό για τα 20 χρόνια του φεστιβάλ

26/05/2022, 12:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κλείνουν τα διαγνωστικά τους εργαστήρια οι Εργαστηριακοί γιατροί στον Ν. Πρέβεζας

26/05/2022, 12:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

20 χρόνια Preveza Jazz Festival – Ξεκινά η μεγάλη γιορτή

25/05/2022, 11:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Φωτιά σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο στην Σκαμνούλα Πρέβεζας

25/05/2022, 6:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το σχολείο τελειώνει, το Summer Camp στο Κ.Ε.Π.Ψ.Υ αρχίζει!

25/05/2022, 6:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites