Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο  Δήμου Πρέβεζας

Θέματα που αφορούν τη διαχείριση  προβλημάτων που  μπορεί να προκύψουν από  πιθανή εκδήλωση ακραίων  καιρικών φαινομένων  κατά τη διάρκεια του χειμώνα  αλλά και τον συντονισμό των  συναρμόδιων υπηρεσιών, κυριάρχησαν   στη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου  Δήμου   Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο   δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ροπόκης, ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Καραμανίδης,  ο  διοικητής Π.Υ Νομού  Πρέβεζας κ. Αθανάσιος Μικρούλης, ο  διοικητής Π.Υ Πρέβεζας Γεώργιος Γκούμας, ο διοικητής του  αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας κ. Δημήτριος Κώτσης, ο διευθυντής δασών Πρέβεζας  κ. Βασίλειος Κορμέντζας,  ο εκπρόσωπος της  131  Σ.Μ κ.  Κωσταντίνος Μπασιάκος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κωσταντίνος Παπουτσής ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Καζούκας και ο  πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ράπτης.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας σε  δήλωσή του ανέφερε: «Η εκδήλωση  ακραίων  καιρικών φαινομένων , όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μια απειλή  η  επέλαση της οποίας δεν μπορεί να  αποφευχθεί , με τον σωστό σχεδιασμό όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Μας δόθηκε σήμερα η δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους εκπροσώπους των αρμοδίων υπηρεσιών   (τους οποίους και ευχαριστώ) να  ανταλλάξουμε απόψεις και να εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα  του Δήμου μας που διαχρονικά αντιμετωπίζουν  τα μεγαλύτερα προβλήματα  κυρίως από τις έντονες βροχοπτώσεις. Βασική προτεραιότητά μας παραμένει πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής   με  την  προστασία των περιουσιών των δημοτών μας    των  υποδομών να  ακολουθούν στην  ιεράρχηση των στόχων μας. Ο Δήμος της Πρέβεζας  και  το δυναμικό του  είναι πανέτοιμο  να  επιτελέσει  το έργο που του αναλογεί αλλά και να συνδράμει τις υπόλοιπες υπηρεσίες έτσι όλοι μαζί να διασφαλίσουμε  ότι ο χειμώνας θα  κυλήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα  για  την περιοχή μας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Γιάννενα και Πρέβεζα

25/01/2021, 9:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε ζωντανή μετάδοση η έναρξη του Καρναβαλιού της Πρέβεζας γιατί …. «Το Καλό το… Κομιτάτο, ξέρει κι άλλο Καρναβάλι»

25/01/2021, 9:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξεκίνησε η χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το 2021

25/01/2021, 8:52 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εργασίες ανακαίνισης στους χώρους του ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας

25/01/2021, 8:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με τον Στέργιο Γιαννάκη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης του Γιώργου Νίτσα “Ανάπτυξη Τώρα”

25/01/2021, 12:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δωρεάν rapid τεστ για τον κορωνοϊό στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

25/01/2021, 12:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites