Στο Θανάση Καββαδά “χρωστάμε” τον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

Το τέλος του Νοέμβρη επεφύλασσε για την Πρέβεζα και την Λευκάδα μία ευχάριστη είδηση. Πρόκειται για ένα έργο που για τους περισσότερους είναι το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, ενώ αρκετοί ακόμα αδυνατούν να πιστέψουν τις θετικές εξελίξεις που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υποδομών για την ολοκλήρωση του.  Οι εξελίξεις σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία με την υπογραφή της σύμβασης για την ολοκλήρωση του έως το 2023, έχουν πάνω τους την σφραγίδα του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mypreveza.gr ο Βουλευτής Λευκάδας, έχει γίνει “στενός κορσές” για τους Υπουργούς καθώς είναι από τους πολιτικούς που όταν επισκέπτεται ένα Υπουργείο δεν φεύγει αν δεν πάρει αυτό που θέλει για τον τόπο του και αυτό είναι κάτι που το πιστώνεται τόσο ο ίδιος, όσο και η Π.Ε Λευκάδας. Ενώ στην περίπτωση του Άκτιο – Αμβρακία από την τεράστια επιμονή του κερδισμένη βγήκε και η Πρέβεζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 3 μήνες νωρίτερα το Σεπτέμβριο του 2020, έπεσαν υπογραφές και για ακόμα ένα μεγάλο έργο, αυτό της διπλής σύνδεσης Λευκάδας με τον άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα για την ευρύτερη περιοχή καθώς θα αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας στη σύνδεση του νησιού με το Αεροδρόμιο του Ακτίου (από όπου προσγειώνονται δεκάδες τουριστικές πτήσεις από όλη την Ευρώπη) αλλά και με την Ιόνια και Αμβρακία Οδό. Στο έργο περιλαμβάνεται και η κατασκευή ενός νέου αγωγού ύδρευσης που θα λύσει επίσης το θέμα της παροχής νερού στο νησί της Λευκάδας.

Αυτά είναι δύο από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Βουλευτή για το νησί του, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα ακόμα, μικρά και μεγάλα.

Με λίγα λόγια, ο Θανάσης Καββαδάς είναι ο Βουλευτής που όλοι θα θέλαμε να είχαμε, αλλά μόνο η Λευκάδα έχει την τύχη να τον εκλέγει!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites