Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας : Ιδεοληπτική στοχοποίηση η απαγόρευση του κυνηγιού λόγω ολικού lockdown

Νέα επιστολή του Κυνηγετικός Συλλόγου Πρέβεζας για την απαγόρευση του κυνηγίου λόγω ολικού lockdown.

Στην επιστολή τους οι κυνηγοί αναφέρουν:

Έχουν ήδη παρέλθει πέντε εβδομάδες lock down και έχει αναπτυχθεί τόσο από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις όσο και από απλούς πολίτες-κυνηγούς,μια ισχυρή,πολύμορφη και σοβαρή επιχειρηματολογία για τους λόγους για τους οποίους η μετακίνηση με sms για την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας θα έπρεπε να επιτρέπεται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας, όπως σωστά εχει προταθεί από το σύνολο των κυνηγετικών οργανώσεων .

Αντ’αυτού τόσο από πλευράς της πολιτικής προστασίας όσο και γενικότερα της Κυβέρνησης,με τελευταίες τις άστοχες αλλά σκόπιμες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους λόγους απαγόρευσης άσκησης της κυνηγετικής δραστηριότητας μέσω της απαγόρευσης των μετακινήσεων,είναι πλέον πασηφανές και αυταπόδεικτο ότι δεν υφίσταται θέμα συγχρωτισμού και μετακίνησης ,αλλά της ηθελημένης ιδεοληπτικής στοχοποίησης ,δοθείσης της ευκαιρίας της πανδημίας ,του ελέυθερου παραδοσιακού κυνηγίου και του κυνηγετικού κόσμου στα όρια του ρατσισμού.

Κατανοούμε τη σοβαρότητα των καταστάεων και τις δύσκολες στιγμές που διέπεται η χώρα μεσούσης της πανδημίας και βεβαίως σεβόμαστε απόλυτα την ανθρώπινη ζωή,αφού αποδεδειγμένα οι Κυνηγετικές Οργανώσεις με τις δράσεις τους και τη συμμετοχή τους τόσο στην Πολιτική Προστασία όσο και σε ζητήματα δημόσιας υγείας ,το αποδεικνύουν καθημερινά.Παρόλα αυτά όμως αντιμετωπίζονατι ως πόλιτες δευτερης κατηγορίας.

Απευθυνόμενοι προς την Πολιτική Ηγεσία και δη τον Πρωθυπουργό ,επειδή διαθέτει και πολιτική γενναιότητα και σθένος να αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες, να επαναπροσδιορίσει τις θέσεις και τις αποφάσείς του,σεβόμενος τα δίκαια συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των κυνηγών-πολιτών.

Προς δε τους τοπικούς φορείς Βουλευτές,Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια προς τους οποίους έχει γίνει ξανά γνωστό το θέμα,να πάρουν θέση και να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ την Πέμπτη στη Λαϊκή Αγορά

14/04/2021, 3:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αρνητικά όλα τα rapid test σε Λούρο και Ωρωπό

14/04/2021, 3:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Νέα Διανομή Τροφίμων από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε.

14/04/2021, 2:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δωρεάν rapid test σήμερα σε Λούρο και Ωρωπό

14/04/2021, 9:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Πρόσωπα και Στιγμές του Αγώνα στους δρόμους της Πρέβεζας»

14/04/2021, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφέρεια Αρχή απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

13/04/2021, 1:38 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites