Κώστας Μπάρκας: H ανεπάρκεια της κυβέρνησης αφήνει απλήρωτους χιλιάδες επαγγελματίες στον κλάδο του Τουρισμού εν μέσω πανδημίας

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης στους χιλιάδες επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων της χώρας για την άμεση, ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, εκταμίευση των ποσών που τους αναλογούν από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ώστε να καλύψουν κάποιες από τις υποχρεώσεις τους εν μέσω πανδημίας, η δεύτερη καραντίνα τους βρίσκει όχι μόνο απλήρωτους, αλλά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές διαδικασίες για την υποβολή των δικαιολογητικών, ώστε να πάρουν οι δικαιούχοι τα ποσά που τους αναλογούν. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που απέστειλε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης σε Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας και συνυπογράφουν έξι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Στην Ερώτηση προς το Υπουργείο Τουρισμού διατυπώνονταν η αγωνία χιλιάδων μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όχι μόνο του Νομού Πρέβεζας, οι οποίες συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και παρά τις διαβεβαιώσεις για άμεση καταβολή των ποσών, μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει ούτε καν η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία οι δικαιούχοι θα υπέβαλαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πληρωθούν. Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, με νωπές τις μνήμες από τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του καλοκαιριού από τον κ. Θεοχάρη, ο οποίος διαβεβαίωνε για πολύπλευρη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου του Τουρισμού, ακόμη να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να αποπληρωθούν οι χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites