Καμπάνι Χάλεντ: Ένα πρότυπο γιατρού και ανθρώπου

Με μία ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή ένας πολίτης και κάτοικος Λευκάδας ευχαριστεί δημόσια τον Ορθοπεδικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Καμπάνι Χάλεντ για τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετώπισε το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, γλυτώνοντας τον από τον ακρωτηριασμό.

Ο Καμπάνι Χάλεντ, είχε εργαστεί παλιότερα και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ακολουθεί η Επιστολή:
Λευκάδα 16/11/2020
Προς:
1) Κο Διοικητή Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Κατσακιώρη Νικόλαο
Κοιν/ση:
1) Κο Υπουργό Υγείας Κικίλια Βασίλειο
2) Κο Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Κορομπίλια Αναστάσιο
3) Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων
4) MME
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
του Ε.Ζ του ……, κατοίκου του Δήμου Λευκάδας
Αξιότιμοι κύριοι,
Είμαι 37 ετών και πριν από έναν σχεδόν χρόνο, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2019, είχα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο. Αρχικά μεταφέρθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο …… και εν συνεχεία σε νοσοκομείο κοντινής στη γενέτειρά μου περιοχής όπου νοσηλεύτηκα και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση.
Ωστόσο, μετά την νοσηλεία μου, συνέχιζα να αντιμετωπίζω προβλήματα.
Τότε αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Τμήμα Επειγόντων Περαστικών) όπου, για καλή μου τύχη, με ανέλαβε ο γιατρός κύριος Καμπάνι Χάλεντ, Διευθυντής ΕΣΥ, Ορθοπεδικής Κλινικής Πανεπ Ιωαννίνων. Όπως διαπιστώθηκε το πρόβλημα στο πόδι μου δεν είχε αντιμετωπιστεί και κινδύνευα ακόμη και με ακρωτηριασμό. Αμέσως, παρενέβη με επαγγελματισμό, ανιδιοτέλεια και απαράμιλλο ενδιαφέρον γλιτώνοντάς με από αναπηρία. Ουσιαστικά και εκ του αποτελέσματος μιλώντας, μου έδωσε πίσω την ποιότητα στη ζωή μου και μπορώ από εδώ και στο εξής να ελπίζω.
Ενδεικτικά παραθέτω ότι η διάγνωση έδειξε ανοιχτό κάταγμα εγγύς φάλαγγος 2ου δαχτύλου, ανοιχτό συντριπτικό κάταγμα 3ου μεταταρσίου, ρήξη listfrance αριστερού ποδιού και ρήξη περιφερειακού ταρσιαίου στίχου, κάταγμα 5ου μετακαρπίου, παραμελημένο εξάρτημα 4ης μετακαρποφαλαγγικής αριστεράς…
Θα ήθελα, λοιπόν, μέσω αυτής της επιστολής, να τον ευχαριστήσω από καρδιάς ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα που προσέφερε. Ειλικρινά, υπήρξα τυχερός που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος σύμφωνα με όσα είδα και βίωσα κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου και τις μετέπειτα επισκέψεις μου στο Νοσοκομείο, θεωρώ ότι τιμά την ιατρική επιστήμη. Ότι και να πω θα είναι λίγο και δεν αρκεί μια κόλλα χαρτί για να αποτυπώσει το μεγαλείο της ψυχής του και τον επαγγελματισμό του. Όπως προείπα δεν πρόκειται μόνο για εξαίρετο επιστήμονα αλλά και για ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική, το ενδιαφέρον του συγκινητικό και οι οδηγίες του πλούσιες, λεπτομερείς, κατανοητές, εύστοχες και καθοριστικές.
Έκτος των άλλων έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να με εμψυχώσει και να διευκολύνει τη νοσηλεία μου στο Π.Γ.Ν.Ι. Το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδείκνυε τόσο κατά την νοσηλεία μου στο νοσοκομείο όσο και κατά την διάρκεια της ανάρρωσής μου στο σπίτι μου μέσω τακτικών τηλεφωνικών επαφών, με γέμιζε κουράγιο και άρχισα πάλι να ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον μου.
Ο κύριος Καμπάνι Χάλεντ είναι πρότυπο γιατρού και ανθρώπου, για μένα είναι ένας μικρός «Θεός» που όρισε αίσιο το τέλος στην περιπέτεια που με ενέπλεξε η ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευεργεσία του, την ανθρωπιά, τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τον ευχαριστώ! Είναι άξιος συγχαρητηρίων!
Τονίζω ότι ουδεμία προγενέστερη γνωριμία ή φιλική σχέση είχα με τον κ. Καμπάνι. Στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites