Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας για το 2ο κύμα της πανδημίας

Στους δημότες Πρέβεζας απευθύνεται με μήνυμα του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος για το 2ο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μήνυμα του Δημάρχου αναφέρει:

«Αγαπητοί Δημότες και κάτοικοι του Δήμου Πρέβεζας, αγαπητά παιδιά,

Απευθύνω κάλεσμα προς άπαντες για τη δημιουργία μιας πανδημοτικής συμμαχίας για τη ζωή απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Είμαστε ως Δήμος στις περιοχές με τα χαμηλά κρούσματα και καταφέραμε όλοι μαζί, Δημότες, επαγγελματίες και αρχές, με ατομική ευθύνη και σεβασμό προς την υγεία και τη ζωή των συνανθρώπων μας, αλλά και τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα ,να περάσουμε έως και ένα υποδειγματικό καλοκαίρι με πολύ υψηλή επισκεψιμότητα δίχως να έχουμε έξαρση κρουσμάτων.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τα είχαμε καταφέρει και την Άνοιξη. Σήμερα όμως έχουμε μία νέα διπλή απειλή. Την απειλή από τη μία της πανδημίας που δεν κάνει πλέον επιλογές σε ηλικίες και την απειλή από εμάς τους ίδιους που προέρχεται από την όποια χαλάρωση ή και κόπωση. 

Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή παρά μόνο το καθήκον να σεβαστούμε την υγεία των συνανθρώπων μας αλλά και να προστατεύσουμε τον αγώνα και τον κόπο των επαγγελματιών παραμένοντας στο χαμηλό επίπεδο κρουσμάτων.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Η ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ!

Οφείλουμε και θα προστατέψουμε το συντοπίτη μας, τους γονείς μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, οφείλουμε να σταθούμε στην αγορά και στους επαγγελματίες αλλά και στους σκληρά εργαζόμενους ώστε να κερδίζουν την κάθε ημέρα λειτουργίας. Οφείλουμε να σταθούμε στους ήρωες της πρώτης γραμμής στον πόλεμο αυτό, ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία, ΕΟΔΥ,

Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες, εθελοντές και όλους όσους προσφέρουν. 

Ακόμα και αν βρεθούμε στην ανάγκη ενός πανεθνικού LOCK DOWN η απεμπλοκή από αυτό μπορεί να γίνει ανά ζώνη, οπότε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι χάρη στα μέτρα που θα έχουμε εφαρμόσει. 

 

Δεν είναι ώρα για προσωπικές μικροπολιτικές που μόνο όσοι τις κάνουν εκτίθενται ανεπανόρθωτα στους πολίτες. Δεν είναι η ώρα για βιαστικά ερασιτεχνικά FAKE NEWS και παραγωγή πανικού από ιδεοληπτικές εξαρτήσεις ή πελατειακές παραγγελίες, αλλά αντίθετα για επαγγελματική και σοβαρή στάση ενημέρωσης από τα όποια επαγγελματικά ΜΜΕ διαθέτουμε.

Όλοι μαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας με ατομική ευθύνη αλλά και με αλληλεγγύη και ενότητα θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε σε μία ακόμα νίκη όλων των Δημοτών απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites