Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Ταξιάρχης Κωστόγιαννης

Δήλωση Ταξιάρχη Κωστόγιαννη νέου δημοτικού συμβούλου 

της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα χωριά  και την πόλη της Πρέβεζας»

Ορκίστηκα με πολιτικό όρκο,  δημοτικός σύμβουλος με την  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ στην πόλη και τα χωριά της Πρέβεζας,  δεσμευόμενος στην τιμή και την συνείδηση μου πως στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω από αυτό, θα υπηρετώ και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό σύντροφο, τον Γεωργούλη Μιχάλη, ελπίζοντας να καταφέρω να ανταποκριθώ όπως και ο ίδιος έκανε στον έναν χρόνο που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος.

Αναλαμβάνω  μια πολιτική θέση με επίγνωση της ευθύνης που έχω απέναντι στα πολύπαθα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας, απέναντι στους ταλαιπωρημένους και κουρασμένους ανθρώπους τους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά κόντρα στις πολιτικές που τους σπρώχνουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία, που η επιθετικότητα των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας, βρίσκεται στο απόγειό της, με το ρόλο του ΝΑΤΟ της Ε.Ε. και όλων των δήθεν συμμάχων που «διαφημίζουν» η ΝΔ σήμερα, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν, να αποκαλύπτεται περίτρανα, με τη χώρα να μπαίνει σε εξαιρετικά επικίνδυνες για το λαό μας περιπέτειες, η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη.

    Ως σύμβουλος της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους και φίλους   της παράταξής μας, θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα και της συνεχούς παρουσίας στα χωριά και την πόλη μας. Στο δρόμο της υπηρέτησης των λαϊκών αναγκών, στο δρόμο της κινητοποίησης και της αγωνιστικής προετοιμασίας, στο δρόμο της αντίληψης που δεν αποδέχεται τη μοιρολατρία και τον εφησυχασμό.

Ειδικά για την περιοχή μας , η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη και ανηφορική, επιβάλλοντας συνεχή αγώνα, λαϊκή εγρήγορση και κινητοποίηση. Με τον στρεβλά προσανατολισμένο μαζικό τουρισμό να καταρρέει, με τους εργαζόμενους καθημερινά να πιέζονται και να χάνουν δικαιώματα και μισθούς, με την ανεργία να χτυπά κόκκινο και τον πρωτογενή τομέα μέρα τη μέρα να συρρικνώνεται, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους.

Θα δώσουμε μάχη για τη στελέχωση  και τον δημόσιο χαρακτήρα του  Νοσοκομείου μας  και των Κέντρων Υγείας, Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για την πάλη για «ανοικτά» σχολεία με 15 μαθητές ανά τάξη και τήρηση των κανόνων προστασίας από τον κορονοϊό.  Θα αγωνιστούμε για να μην πληρώσουν οι δημότες, όπως και ολόκληρος ο λαός μας ακόμη μια φορά την κρίση.

Μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές μας θα δώσουμε τη μάχη για μια άλλη πορεία, θα δώσουμε τη μάχη για μια άλλη αντίληψη, μακριά από διαχειριστικές λογικές και λογικές διεκπεραίωσης, αλλά πεπεισμένοι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, πεπεισμένοι ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στους αγώνες και στις ανατροπές που πρέπει να έρθουν για να αλλάξουμε τη μοίρα μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites