Η Γιάννα, το αυγοτάραχο και η υπόκλιση του Δημάρχου

Όσα δεν γράφτηκαν για την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην Πρέβεζα

Ήλθε, είδε και απήλθε η Πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στην Πρέβεζα.

Το mypreveza.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει μικρές αλλά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Η υπόκλιση του Δημάρχου

Την κα Αγγελοπούλου στην Πρέβεζα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος την καλωσόρισε υποκλινόμενος.

Η φιλοφρόνηση στην Αθηνά Κωνσταντάκη

“Έχω ακούσει πολλά για σένα Αθηνά. Κάνεις εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που σε γνωρίζω από κοντά”, αυτά ήταν τα λόγια της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη προς την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κα Αθηνά Κωνσταντάκη.

Το τετ α τετ με τον Τάκη Παππά

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πολιτικό Μηχανικό, Περιφερειακό Σύμβουλο Πρέβεζας, πρόεδρο της Φιλαρμονικής “Ορφεύς”, μέλος του ΤΕΕ, και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης) Τάκη Παππά είχε η Πρόεδρος της επιτροπής ” Ελλάδα 2021″. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την “συνέλαβε” να έχει κάνει Focus στην κονκάρδα της ομοσπονδίας που φορά πάντα στις επίσημες εκδηλώσεις ο κος Παππάς.

Στο κουρείο του Τιμολέων …

Η βόλτα της κας Αγγελοπούλου στο Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας είχε και επίσκεψη στα must σημεία της πόλης… Ένα από αυτά φυσικά είναι το πιο ιστορικό στενό της, το Σαϊτάν Παζάρ, εκεί όπου βρίσκεται και το παραδοσιακό κουρείο του Τιμολέων Βέσκα που έχει περάσει πλέον στη νέα γενιά. Είναι το παλαιότερο κουρείο της χώρας μας και φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, ενώ από αυτό έχουν περάσει πολλές μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Πέτρος Φυσσούν, ο Κώστας Βουτσάς,  ο παλιός δήμαρχος Αθηνών και μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ελλάδας Τζαννής Τζαννετάκης και σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Για τσιπουράκι στου Σταυροκώστα, αλλά χωρίς μεζέ …

Στο Σαϊτάν Παζάρ η κα Αγγελοπούλου πήρε μία γεύση της Πρεβεζάνικης φιλοξενίας, αφού περνώντας από το στενό, οι ντόπιοι έσπευσαν να την κεράσουν τσίπουρο. Μάλιστα την πρόταση την έκανε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” Κώστας Λογοθέτης, με την Πρόεδρο του 2021 να εκφράζει αρχικά ενδοιασμούς για την ώρα λέγοντας ” Δεν είναι λίγο νωρίς για τσίπουρα βρε παιδιά;”. Τελικά ένα τσιπουράκι το ήπιε αλλά χωρίς μεζέ παρότι της προσφέρθηκε …

Το αυγοτάραχο και η προτροπή του Δημάρχου για το κερί …

Μπορεί μεζέ στον Σταυροκώστα να μην δοκίμασε, ωστόσο η κα Αγγελοπούλου δεν μπόρεσε να πει όχι και στο αυγοτάραχο, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση της στους εκλεκτούς μεζέδες! Μάλιστα δοκιμάζοντας το, στον πλούσιο μπουφέ με θαλασσινά που είχε στηθεί στο κιόσκι της πλατείας Ανδρούτσου,  ο Δήμαρχος την προέτρεψε να βγάλει το κερί με την κα Αγγελοπούλου να τον “επιπλήττει” χαμογελαστά λέγοντας του ” Δεν θα μου μάθεις πως τρώγεται το αυγοτάραχο”.

Η επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Δημητρίου στο Ζάλογγο και η αδελφή Μαριάμ

Κατά την επίσκεψη της στην Πρέβεζα η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη έλαβε πολλά συμβολικά δώρα. Ένα όμως την ενθουσίασε περισσότερο! Ήταν η εικόνα της Παναγίας που ζωγράφισε η αδελφή Μαριάμ και που την παρέδωσε η ίδια στην πρόεδρο της επιτροπής “Ελλάδα 2021”.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites