Η απόγνωση της κακοδιαχείρισης οδηγεί σε επικίνδυνες συμπεριφορές του Περιφερειάρχη στο ζήτημα του κορωνοϊού

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” κ. Σπύρος Ριζόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αν και η επομένη μιας εθνικής επετείου, ημέρας που βρίθει μηνυμάτων περί ενότητας και εθνικής πανστρατιάς, δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση, επιλέγω σκόπιμα να παρέμβω τούτη την ώρα και να απευθυνθώ σε κάθε προοδευτική και δημοκρατική φωνή, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, γιατί η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στη Γιαννιώτικη κοινωνία ο πανικός του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη θα είναι πολύ μεγάλη αν δεν υπάρξει ακαριαία αντίδραση από όλους μας.

Δε θα μιλήσω για δικαίωση της παράταξής μας, ούτε ασφαλώς επιχαίρω που η τοπική οικονομία της περιοχής θα κλείσει, κάτι που όμως, αν είχε γίνει όταν το είχαν  προσδιορίσει οι Ορίζοντες Ηπείρου τα Ιωάννινα δεν θα ήταν καν στο «πορτοκαλί» και σήμερα θα ξεκινούσε η αντιστροφή της ανάπτυξης.

Είναι τραγικό ωστόσο και συνάμα άκρως επικίνδυνο το ότι τις τελευταίες ώρες, ο επικεφαλής της Περιφέρειας Ηπείρου ανακάλυψε τον αποδιοπομπαίο τράγο για το τοπικό lockdown, στο πρόσωπο μεταναστών που εργάζονται στις μεγάλες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων.

Από την Τρίτη και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση Χαρδαλιά, ο κ. Καχριμάνης επαναλαμβάνει πως για την επιβολή του lockdown φταίνε οι μετανάστες!

Είναι άκρως πολιτικά ανήθικο και ανακόλουθο ο άνθρωπος που απαιτούσε απειλώντας με μηνύσεις,  να μη στοχοποιούνται συγγενείς του για τη διασπορά της νόσου, έπειτα από ένα κοινωνικό γεγονός που αποτέλεσε εστία μετάδοσης του ιού, να χρεώνει σήμερα σε μια κοινωνική ομάδα το υγειονομικό πρόβλημα των Ιωαννίνων!

Θυμίζω ότι άπαντες στο πολιτικό κατεστημένο της Ηπείρου καταδικάσαμε την προσπάθεια προσωπικής σπίλωσης. Συνεπώς στην πολιτική δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν αφορά εμάς δηλαδή να ενοχλούμαστε αλλά όταν αφορά κάποιον άλλο να μη μας νοιάζει.

Η  στοχοποίηση  λοιπόν σε μια τέτοια στιγμή είναι ότι πιο αφερέγγυο και επικίνδυνο για αυτό και ζητώ την καταδίκη από όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και φορέων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites