Δημήτρης Σκανδάλης : “Υπεύθυνος είμαι αποκλειστικά εγώ για τους απλήρωτους επικουρικούς”

Την ευθύνη για το θέμα των απλήρωτων επικουρικών που προσελήφθησαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για τις ανάγκες του Covid – 19 ανέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης. Απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας κ. Ταξιάρχη Κωστόγιαννη δήλωσε:

“Έχουμε απλήρωτους επικουρικούς κι αυτό δεν μας τιμά καθόλου. Υπεύθυνος είμαι αποκλειστικά εγώ. Πάντα ο διοικητής είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Υπεύθυνος είμαι αποκλειστικά εγώ. Χάσαμε την προθεσμία της ενιαίας αρχής πληρωμών, η οποία πρέπει να έχει μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περάσει τα χαρτιά. Βέβαια η επιχορήγηση έχει έρθει, αλλά ταλαιπωρούμαστε γιατί χρειαζόμαστε και δεύτερη επιχορήγηση γιατί αυτοί οι μισθοί φτάνουν μέχρι τον Αύγουστο. Πληρώνονται όμως εντός της εβδομάδας τα νυχτερινά και τις αργίες. Αν προσέξατε είπα ότι ένα σύστημα σχεδιασμένο να παίρνει δέκα αιτήσεις, βρίσκει δέκα χιλιάδες και ένα σύστημα που ήταν φτιαγμένο να υπογράφει δέκα, είκοσι συμβάσεις το χρόνο, τώρα βρίσκεται να προσπαθεί να ενοποιήσει μέσα του γύρω στα οχτώ χιλιάδες άτομα. Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια κατάσταση, την οποία την έχει προβλέψει ο νομοθέτης. Λέει ο νομοθέτης πέρα από τρεις μήνες έχεις υπερημερία για το μισθό σου. Άρα, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο νομοθέτης είπε τρεις μήνες να δώσουμε στις διοικητικές υπηρεσίες να υλοποιήσουν αυτό που οι πολιτικοί σχεδίασαν. Τώρα εδώ πέρα έχουμε και κορωνοϊό. Αυτά είναι όλα δικαιολογίες. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν και θα πληρωθούν. Όχι στην Άρτα δεν πληρώθηκαν, ούτε στους Φιλιάτες, πληρώθηκαν μόνο από ένα νοσοκομείο της περιοχής”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το Κάστρο Ρωγών “ανέδειξε” την Ιστορία του…!

26/03/2023, 6:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites