Τετάρτη, 23/09/2020

Συνεχίζει δυναμικά η Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Συνεχίζει δυναμικά η Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας ακάθεκτη για ακόμη μια φορά σε μια τηλεοπτική συνεντευξη εφ’ όλης της ύλης 21 λεπτών, όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης ανέλυσε με τους παρουσιαστές της εκπομπής σημαντικά και χρήσιμα πράγματα που πρέπει να μάθει ο τηλεθεατής.

«Συνεχίζουμε επίσης με σχεδιασμό , στρατηγική και φροντίζουμε να προβάλλουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΒΕΡΓΙΝΑ TV της Θεσσαλονίκης μια από τις ομορφότερες και γραφικότερες παραλίες του Ιονίου , την παραλία Ριζών , και συγκεκριμένα την παραλία «Αρτολίθια». Είναι σίγουρο ότι η παραλία αυτή εντυπωσιάζει κα καθηλώνει τον επισκέπτη αλλά και τον τηλεθεατή. Φροντίζουμε να δείξουμε στον μελλοντικό επισκέπτη ότι ιδιαίτερο έχει ο Νομός μας , πράγματα που θα πρέπει να επισκεφθεί και να τα ανακαλύψει όταν θα είναι φιλοξενούμενός μας σε κάποιο τουριστικό κατάλυμα της περιοχής.

Εμείς σαν Ένωση θα συνεχίσουμε αυτή τη δράση που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο τουρισμός θέλει χαμόγελο – εξωστρέφεια και αγάπη για τον τόπο μας» αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ