Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στην Πρέβεζα για 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ

Με σύνθημα «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να “ανασαίνουμε”, για να νικήσει η ζωή», το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή θα αφήσει και φέτος το στίγμα του! Το ταξίδι του φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει, με στάση στην Πρέβεζα την

Πέμπτη 27 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο “Γ. Ρίτσος”

Το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός για τη νεολαία της χώρας μας μπορεί φέτος να αποτελέσει ‘’κυψέλη΄΄ σκέψης, προβληματισμού αλλά και ψυχαγωγίας για κάθε νέο που λέει ‘’ως εδώ’’ με αυτή την καθημερινότητα που ζούμε, που βλέπει τα μεγάλα αδιέξοδα του καπιταλισμού, τα οποία και με την πανδημία αναδύθηκαν πιο έντονα. Σε αυτούς τους νέους που νιώθουν ότι οι προσδοκίες και τα όνειρα για τη ζωή και το μέλλον τους δεν ικανοποιούνται στα ασφυκτικά πλαίσια αυτού του συστήματος, τα φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στέλνουν μήνυμα ότι υπάρχει άλλη λύση, σε μια κοινωνία οργανωμένη με ριζικά διαφορετικό τρόπο, με ριζικά διαφορετικό σκοπό στην παραγωγή. Αυτό το σύστημα που μας φέρνει ασφυξία στη ζωή και το μέλλον μας προσπαθεί να πλασάρει στη νεολαία τη φυγή μέσα από τη χρήση και την εξάρτηση των ναρκωτικών. Το φετινό 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Πρέβεζα θα στείλει ηχηρό μήνυμα ότι η νεολαία δε συμβιβάζεται με αυτή τη στόχευση του συστήματος. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ παλεύουν για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τα ναρκωτικά και καλούν τη νεολαία να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με “θολωμένο μυαλό” και σκυμμένο κεφάλι! Να αντισταθεί μαχητικά στην επίθεση στα δικαιώματά της! Γιατί οι συναρπαστικές στιγμές, οι πραγματικές συγκινήσεις κρύβονται μέσα στην ίδια τη ζωή, στον αγώνα για έναν κόσμο πραγματικά ελεύθερο, όπου ο λαός και η νεολαία «θα μπορούν να ανασαίνουν».    

Σήμερα έχουμε πείρα και μπορούμε να τη “δούμε αλλιώς”, ισχυροποιώντας τον αγώνα που δίνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ για να ανατραπεί αυτό το σύστημα. Έτσι θα μπορέσουμε όντως να «αναπνεύσουμε», να απελευθερωθούμε από την εκμετάλλευση και τα σημερινά δεσμά. Έτσι θα μπει πράγματι στο επίκεντρο η ευημερία των πολλών, θα ανοίξει ο δρόμος για να νικήσει η ζωή. Αυτό για μας μπορεί να συμβεί μόνο με μαζική αντεπίθεση της νεολαίας και του λαού, με μπροστάρη το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Φέτος φυσικά το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή προσαρμόζεται για την προστασία των επισκεπτών του για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε συνθήκες που μπορεί να προκύπτουν!Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή!

Γι’ αυτό:

  • Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις!
  • Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί!
  • Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τις πύλες εισόδου στο Φεστιβάλ!
  • Συνιστάται η χρήση μάσκας εντός του κηποθέατρου!

Θα εξασφαλίσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής με τον απαραίτητο τακτικό καθαρισμό και αποφυγή του συγχρωτισμού στις επιμέρους δραστηριότητες και λειτουργίες του Φεστιβάλ!

Πλούσιο και αναβαθμισμένο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Πρέβεζα, με συναυλία, πολιτική ομιλία και πολλές άλλες δραστηριότητες!

 

Πρέβεζα-Κηποθέατρο Γ.Ρίτσος

Πέμπτη 27 Αυγούστου

    • Πολιτική ομιλία με το Σκουλλή Σταύρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ

 

  • Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση
  • Έκθεση που θα ετοιμάσει η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ Πρέβεζας με θέμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
  • Αφιέρωμα στο λαϊκό – ρεμπέτικο τραγούδι

 

Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν Παιδότοπος, Μπαρ και Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites