Στον Περιφερειάρχη Ηπείρου ο «Έλληνας Μότσαρτ» Στέλιος Κερασίδης!

Τον νεαρό πολυβραβευμένο πιανίστα και συνθέτη Στέλιο Κερασίδη υποδέχθηκε χθες 18/8/20 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνάντηση. Ο 8χρόνος ”Έλληνας Μότσαρτ” όπως συνηθίζουν πλέον να τον αποκαλούν τα media παγκοσμίως, βρίσκεται στα Ιωάννινα προκειμένου να συμμετέχει στα γυρίσματα ενός νέου φιλόδοξου project που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και που σκοπό έχει να αναδείξει και να προβάλει -παράλληλα με τη μουσική- τις ομορφιές και την ιστορία της Ηπείρου σε όλη την υφήλιο. Χαρακτηριστικό είναι πως για τις ανάγκες του συγκεκριμένου βίντεο το πιάνο τοποθετήθηκε μέσα στο εμβληματικό αρχαίο θέατρο «Δωδώνης» από το οποίο θα ξεκινάει και θα καταλήγει αυτό το ξεχωριστό μουσικό οδοιπορικό!
Ο κ. Καχριμάνης αφού πρώτα εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος, εν συνέχεια συνεχάρη το νεαρό σολίστ για το ταλέντο, την αφοσίωση , καθώς και για τις σημαντικές του διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάνοντας του δώρο μερικούς σπάνιους ιστορικούς τόμους από τη βιβλιοθήκη της περιφέρειας, καθώς και cd με χαρακτηριστικές ηπειρώτικες μουσικές.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε στο πλευρό του Στέλιου, εκτός από τον πατέρα του, και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης- Ραφήνας- Μαραθώνα κ. Δημήτρης Βασιλείου, μιας Αδελφότητα Ηπειρωτών Ν. Μάκρης – Ραφήνας – Μαραθώνα ”Η Αγία Ειρήνη”., που όλα αυτά τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο και που έχει αναλάβει εξ αρχής την υλοποίηση και παραγωγή του συγκεκριμένου project που όλοι μας πλέον αναμένουμε με μεγάλη προσμονή!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites