Νίκος Γεωργάκος : Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση των νέων του τόπου μας αποτελεί την καλύτερη βάση για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του Δήμου μας στο μέλλον

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας στους εισαχθέντες στις Πανεπιστημιακές Σχολές από το Δήμο Πρέβεζας

Εκφράζω, ως Δήμαρχος Πρέβεζας και ιδιαίτερα ως γονέας, τα ειλικρινή μου και θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου Πρέβεζας που σήμερα με την ανάρτηση των βάσεων των πανεπιστημιακών σχολών κατοχύρωσαν και επίσημα την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ίσως στις πιο δύσκολες εισαγωγικές εξετάσεις λόγω των συνεπειών της παγκόσμιας πανδημίας. 

Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση των νέων του τόπου μας, εκτός από την οικογενειακή χαρά, την ικανοποίηση των προσδοκιών των γονέων αλλά προπαντός την επίτευξη των προσδοκιών και ονείρων των ίδιων των νέων του Δήμου Πρέβεζας, αποτελεί την καλύτερη βάση για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του Δήμου μας στο μέλλον, από μία νέα γενιά με υψηλή κατάρτιση και πανεπιστημιακές γνώσεις που οφείλει η πολιτεία να τους προσφέρει τη δυνατότητα να εργαστούν και να προσφέρουν στον τόπο καταγωγή τους, ώστε να συμπληρώσουν το αναπτυξιακό δυναμικό των νέων μας που θα ασχοληθούν άμεσα μετά το απολυτήριο με την παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό.

Εύχομαι εκ μέρους όλης της Δημοτικής Αρχής ολόκαρδα καλές σπουδές με επιτυχία και να αποτελέσουν όλα αυτά τα παιδιά του Δήμου μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής μας παντού ανά την Ελλάδα. 

Συγχαρητήρια όμως θέλω να δώσω σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις πρωτόγνωρες αυτές εν μέσω πανδημίας εξετάσεις, για την προσπάθεια και την ψυχική δύναμη που επέδειξαν και εύχομαι να συνεχίσουν με πίστη για την επίτευξη των στόχων τους και την εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Και όπως ο Πλούταρχος είπε : «Οι γνώσεις είναι για το πνεύμα ότι τα μάτια για το σώμα, δηλαδή, το φως της διάνοιας. Αντίθετα, η άγνοια και η αμάθεια είναι το σκοτάδι».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites