Καταγγέλλει Δήμαρχο του Νομού Πρέβεζας για αδιαφάνεια ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ Δήμήτρης Καραγεωργόπουλος

Εμπόδια στη διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων των σχολικών καθαριστριών βάζει Δημοτική Αρχή του Νομού Πρέβεζας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλο.
Σε δημόσια ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Καραγεωργόπουλος αναφέρει πως έγινε δέκτης καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες, μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, ενίοτε και με εντολή κάποιων δημοτικών αρχών, βάζουν πλείστα εμπόδια στη διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων των σχολικών καθαριστριών. Ο ίδιος κάνει λόγο για περίπτωση Δημάρχου στο Νομό Πρεβέζης που όπως τονίζει στην σχετική ανάρτηση“με θρασύτητα δήλωσε ότι «εγώ για τις δικές μου τις 25 θα βρω τρόπο να τις βάλω όλες» (σ.σ. εννοεί τις 25 που προσέλαβε «βυσματικά» για ένα μήνα λόγω COVID-19)” και συνεχίζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ “Και βρήκε «τρόπο»….Όσες εργαζόμενες με 5, 10, 15 και 18 χρόνια εμπειρίας κάνουν το λάθος και πάνε στο δημαρχείο να ζητήσουν διευκρινήσεις για την προκήρυξη, τις μπερδεύουν και τις εξαναγκάζουν οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι να υποβάλλουν εκείνη τη στιγμή, χειρόγραφα και όχι ηλεκτρονικά όπως προβλέπεται, αίτηση στην οποία δεν επιτρέπουν να καταγράψουν τον αριθμό των μηνών εμπειρίας τους. Την ίδια στιγμή οι σχολικές επιτροπές του συγκεκριμένου δήμου αρνούνται να χορηγήσουν τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας στις εργαζόμενες. Αυτές οι αιτήσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απορριφθούν ή ακόμα χειρότερα ενδέχεται να παραποιηθούν”
Κλείνοντας την ανάρτηση του ο κ. Καραγεωργόπουλος εφιστά την προσοχή και ζητά από όσες συμμετέχουν στη διαδικασία να επικοινωνήσουν με τα σωματεία, να απαιτήσουν από τους δήμους να ανεβάσουν στις ιστοσελίδες τους τα νέα υποδείγματα αιτήσεων, νέες προκηρύξεις και να ορίσουν νέες προθεσμίες με βάση την Υπουργική Απόφαση του περασμένου Σαββάτου 22.8.2020.
“Εμείς παρακολουθούμε τα περιστατικά αδιαφάνειας και κακοδιοίκησης, τα καταγράφουμε κι αν χρειαστεί θα προσφύγουμε στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές σε βάρος κάθε εμπλεκόμενου. Για όσα καταγγέλουμε έχουμε αποδεικτικό υλικό στα χέρια μας…” σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ.

Μας καταγγέλουν ότι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, ενίοτε και με εντολή κάποιων δημοτικών αρχών, βάζουν πλείστα εμπόδια…

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Καραγεωργόπουλος στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites