Αντιπολίτευση σε Στράτο Ιωάννου και Αλέξανδρο Καχριμάνη κάνει ο Γιώργος Νίτσας

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” στρέφει τα βέλη της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, με αφορμή σχόλιο του στα Social Media για την προσωρινή ανακήρυξη αναδόχου στο έργο Άκτιο – Αμβρακία.

Στο σχόλιο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας αναφέρει : “Από την πρώτη στιγμή που επισκεφτήκαμε τον κο Καραμανλή με τον Περιφερειάρχη μας Alexandros Kahrimanis και ζητήσαμε την ολοκλήρωση του έργου “Άκτιο – Αμβρακία”, ο Υπουργός έδειξε βούληση και αποφασιστικότητα να υλοποιηθεί το έργο. Και το απέδειξε στην πράξη! Τον ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσει και τα υπόλοιπα έργα που ζητήσαμε!”

Στην ανακοίνωση της η παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” κάνει λόγο για “διαδικτυακό πανηγυρισμό” που αφήνει να να εννοηθεί πως ήταν κάποια δυναμική παρέμβαση της περιφερειακής αρχής εκείνη που στάθηκε καθοριστική και συνεχίζει με ιδιαίτερα σκληρό ύφος “Κι αυτό γιατί και οι… πέτρες γνωρίζουν πως η συνάντηση με τον Υπουργό για τους οδικούς άξονες έγινε πρώτα και κύρια για την αρνητική εξέλιξη που είχε η σύνδεση Ιωάννινα – Κακαβιά, η νο1 πολιτική προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος είναι έτοιμος να θυσιάσει πολύτιμες πηγές χρηματοδότησης για την Ήπειρο, για να μπορέσει να πετύχει τον αυτοκινητόδρομο που οραματίζεται.
Η αλήθεια είναι διαφορετική. Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του έργου Άκτιο – Αμβρακία η Π.Ε. Πρέβεζας δεν έπαιξε ρόλο. Άλλοι “δούλεψαν” για την εξέλιξη αυτή.
Ας μας πει όμως τις δυναμικές παρεμβάσεις που έχει κάνει ο κ. Ιωάννου τα τελευταία 10 χρόνια, ώστε η περιβόητη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό να προχωρήσει! Καλή η σύνδεση με την Καμπή, αλλά δεν αρκεί. Για το Δήμο Πρέβεζας το κρίσιμο και καίριο έργο είναι η σύνδεση μέχρι τη Φραξύλα.
Επειδή η Περιφέρεια πέφτει… μακριά ! από το Δήμο Πρέβεζας αναφορικά με τη λήψη αποφάσεων.
Επειδή καλό θα είναι να ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας από τον εκάστοτε τοπικό Αντιπεριφερειάρχη σε τακτική βάση και όχι “όποτε” και “αν”…
Θα ήταν καλό να ενημερωθεί το κυρίαρχο πολιτικό όργανο του Δήμου για τις προθέσεις της Π.Ε. Πρέβεζας για τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και κυρίως για τα χρονοδιαγράμματα… Γιατί δυστυχώς μας έχει συνηθίσει σε χρονοκαθυστερήσεις.
Και δεν είναι μόνον αυτό…
Θα ήταν καλό να παρουσιαστούν ενημερωτικά τα χρονοδιαγράμματα για τους κυκλικούς κόμβους στο κομμάτι της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας από το Μονολίθι έως την υποθαλάσσια σήραγγα. Σε αυτό το κομμάτι έχουν σημειωθεί τροχαία δυστυχήματα.
Θα ήταν επίσης καλό να ενημερώσει ο κ. Ιωάννου το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, για ποιους λόγους δεν έχουν προχωρήσει οι συναντήσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εδώ και μήνες, για την αξιοποίηση των ανενεργών στρατοπέδων της Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Δήμο. Αν δεν μπορούν να βρουν κοινά σημεία επαφής ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης ας μας το πει ο κ. Ιωάννου”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites