Με μοριοδότηση ΕΣΠΑ η επιλογή στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,  σε συνέχεια του από 21/8/2020 δελτίου τύπου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την διαδικασία κατάθεσης πρόσκλησης Voucher στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Οι δικαιούχοι Voucher έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν και τις ημερομηνίες 1η  και  2η/9/2020 σε όλους τους παιδικούς σταθμούς που θα ανοίξουν για τη νέα σχολική χρονιά,  και τα ΚΔΑΠ που είναι ανοιχτά:

Αίτηση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με επισυναπτόμενα το Voucher και το έντυπο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε (πρόγραμμα ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2020-2021), όπου αναγράφονται τα σχετικά μόρια  με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου. 

Σημαντική σημείωση:Θα πρέπει να καταθέσετε  το Voucher καθώς και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου όπως φαίνεται κάνοντας είσοδο στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα του ΕΣΠΑ (eetaa.gr)

Η Κατάθεση του Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και τα ΚΔΑΠ Πρέβεζας, ΚΔΑΠ Σινώπης και ΚΔΑΠ ΜΕΑ  δέν δεσμεύει την χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ωφελούμενους και για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Ιδιωτικές δομές. Η δέσμευση του Voucher γίνεται μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας,η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει  μοριοδότησης του ΕΣΠΑ με σχετικούς πίνακες οπότε και δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγανάκτηση στην Πρέβεζα από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

19/01/2021, 9:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Γυρίσματα σε αρχαιολογικούς χώρους της Πρέβεζας για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 θα κάνει η ΕΡΤ

19/01/2021, 6:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κορωνοϊός : 21 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας και 1 στην Π.Ε Ιωαννίνων

19/01/2021, 6:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας καταγγέλλει ολιγωρία στο θέμα των εμβολιασμών

19/01/2021, 5:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας : «Η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί πλέον το σύνολο των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξωτερική Πολιτική»

19/01/2021, 3:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε μονοκατοικία στο Καλαμίτσι Πρέβεζας

19/01/2021, 3:46 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites