Επιστημονική συνεργάτιδα του Δημάρχου η Σέβη Κονταξή – Στη Διαύγεια ανέβηκε η σύμβαση

Με ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, καθήκοντα επιστημονικού συνεργάτη του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργακου, αναλαμβάνει η Σέβη Κονταξή.
Σύμφωνα με την σύμβαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η πρώην υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων καθώς και άλλων πόρων χρηματοδότησης. Το συμβουλευτικό της έργο θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.

Η ίδια δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτικήκαι βαθμολογική κλίμακα και υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση τουΔημάρχου, τον οποίο επικουρεί.

Οι αποδοχές της συμβαλλόμενης, καθορίζονται με τις διατάξεις του άρθρου 9 του
Ν.4354/2015 (ΦΕΚ 176/τ. Α/ 2015), όπως κάθε φορά ισχύει.
Το ωράριο εργασίας της Επιστημονικής Συνεργάτιδας είναι ανεξάρτητο από το ωράριο εργασίας των λοιπών υπαλλήλων του Δήμου και είναι ανάλογο με τις ανάγκες του
Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου έχει προσληφθεί.

Η Σέβη Κονταξή εκτός από Υποψήφια Βουλευτής Πρέβεζας, ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη το 2014. Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει επίσης διατελεσει στέλεχος της διαχειριστικής ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Έφυγε” από την ζωή ο Βαγγέλης Καραμανίδης – Αύριο το τελευταίο αντίο

15/01/2021, 9:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επεκτείνεται και στην Πρέβεζα η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. – Ξεκινά μονάδα για την ανακύκλωση αποβλήτων εκσκαφών

15/01/2021, 4:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Ανάπτυξη Τώρα”: Έχει έρθει η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας να αναπτύξει συγκεκριμένες πολιτικές για την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία του τόπου μας”

15/01/2021, 4:05 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κατολίσθηση έκλεισε τον δρόμο στο Σκεπαστό

15/01/2021, 3:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Πρέβεζας – Έχουν “παγώσει” οι μεταβιβάσεις οχημάτων

15/01/2021, 3:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

15/01/2021, 11:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites