Δήλωση Θωμά Κάρτσακλα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προχωρήσαμε σε αναδιάρθρωση και ανακατανομή των αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών, στην προσπάθειά μας να γίνει περισσότερο λειτουργική η Ένωση υπέρ των σωματείων και να σταματήσει να χρησιμοποιείται ως μέσο για την επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών και στοχεύσεων. Παρά τις προσπάθειες να ματαιωθεί η αναγκαία αλλαγή, με αθέμιτες μεθόδους και με συκοφαντίες, το Διοικητικό Συμβούλιο, στην μεγάλη πλειοψηφία του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και λειτούργησε δημοκρατικά, υπεύθυνα και δημιουργικά. Όλοι κλήθηκαν, όλοι γνώριζαν και η σκόπιμη αποχή ορισμένων δεν τους δίνει το δικαίωμα να εμφανίζονται ως τιμητές ή αιφνιδιασμένοι. Οι αντιδράσεις των σωματείων υπέρ της αλλαγής, αλλά και κάποιες μεμονωμένες απελπισμένες κραυγές εναντίον της, βεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής μας.
Στο ίδιο Συμβούλιο, πήραμε μέτρα για την ενίσχυση των σωματείων και την ανακούφισή τους από τα έξοδα, που έχουν ανακοινωθεί και έχουν γίνει δεκτά με ικανοποίηση.
Απευθύνομαι στα σωματεία της Ένωσής μας, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να επιβεβαιώσω και πάλι ότι, όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, η Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ, θα σταθεί δίπλα τους σε όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν, ώστε με τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια όλων μας, να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και μάλιστα με την έκτακτη περίπτωση της πανδημίας του κορονοϊού. Διαβεβαιώνουμε τα σωματεία ότι θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντά τους και την προαγωγή του ποδοσφαίρου, με νέα πνοή και δύναμη, χωρίς να δεσμευόμαστε από βάρη και προσωπικές στρατηγικές.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

30/09/2022, 3:00 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρέβεζα : Τουρνουά βόλλευ για την ενίσχυση των οικογενειών των δύο εργατών που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της Χόχλας

30/09/2022, 2:47 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνεχίζονται οι δράσεις της  Ευρωπαϊκής  Εβδομάδας Αθλητισμού στο Δήμο Πρέβεζας 

27/09/2022, 3:51 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ήπειρος ταξιδεύει στον κόσμο μέσα από το κανάλι του Ajax

27/09/2022, 9:34 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Το νέο Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

27/09/2022, 9:26 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνημα με δύο στα δύο για τις κορασίδες της Νικόπολης

26/09/2022, 12:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites