Δήλωση Θωμά Κάρτσακλα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προχωρήσαμε σε αναδιάρθρωση και ανακατανομή των αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών, στην προσπάθειά μας να γίνει περισσότερο λειτουργική η Ένωση υπέρ των σωματείων και να σταματήσει να χρησιμοποιείται ως μέσο για την επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών και στοχεύσεων. Παρά τις προσπάθειες να ματαιωθεί η αναγκαία αλλαγή, με αθέμιτες μεθόδους και με συκοφαντίες, το Διοικητικό Συμβούλιο, στην μεγάλη πλειοψηφία του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και λειτούργησε δημοκρατικά, υπεύθυνα και δημιουργικά. Όλοι κλήθηκαν, όλοι γνώριζαν και η σκόπιμη αποχή ορισμένων δεν τους δίνει το δικαίωμα να εμφανίζονται ως τιμητές ή αιφνιδιασμένοι. Οι αντιδράσεις των σωματείων υπέρ της αλλαγής, αλλά και κάποιες μεμονωμένες απελπισμένες κραυγές εναντίον της, βεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής μας.
Στο ίδιο Συμβούλιο, πήραμε μέτρα για την ενίσχυση των σωματείων και την ανακούφισή τους από τα έξοδα, που έχουν ανακοινωθεί και έχουν γίνει δεκτά με ικανοποίηση.
Απευθύνομαι στα σωματεία της Ένωσής μας, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να επιβεβαιώσω και πάλι ότι, όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, η Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ, θα σταθεί δίπλα τους σε όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν, ώστε με τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια όλων μας, να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και μάλιστα με την έκτακτη περίπτωση της πανδημίας του κορονοϊού. Διαβεβαιώνουμε τα σωματεία ότι θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντά τους και την προαγωγή του ποδοσφαίρου, με νέα πνοή και δύναμη, χωρίς να δεσμευόμαστε από βάρη και προσωπικές στρατηγικές.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Με 13 μετάλλια επέστρεψαν από την Πάτρα οι αθλήτριες του ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας

11/10/2021, 4:26 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγώνες στην Ολλανδία για την χιονοσανίδα, προετοιμασία στην Σλοβενία για το δίαθλο

11/10/2021, 4:18 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρόλλερσκι: Δύο αργυρά μετάλλια η Χαραλαμπίδου και ένα χάλκινο η Κώτσαλου, στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας 

11/10/2021, 4:05 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετη νίκη για τις κορασίδες του ΣΚ “Νικόπολη”

11/10/2021, 3:37 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στην Θεσπρωτία για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη

05/10/2021, 2:01 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύο χρυσά μετάλλια για τα κορίτσια του Α.Γ.Σ “Κλεοπάτρα” Πρέβεζας στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής

05/10/2021, 9:26 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites