“LEARN – FIND – TELL – ACT‘’ « Μάθε-Ψάξε-Πες-Δράσε»  Πρόγραμμα Erasmus+19-26 Ιουλίου στην Πρέβεζα ! 

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ARTIFACTORY ανακοινώνει την υλοποίηση της δεύτερης διακρατικής συνάντησης κατάρτισης στο πλαίσιο του έργου  “LEARN – FIND – TELL – ACT‘’ Erasmus+, ΚΑ2 -Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών, στην Πρέβεζα από 19 -25 Ιουλίου 2020 και καλεί τους νέους ενδιαφερόμενους αλλά και τους εκπαιδευτές τόσο στην τυπική όσο και στην άτυπη εκπαίδευση και τον πολιτισμό να δηλώσουν συμμετοχή. 

Νέοι και νέες, με τους συνοδούς και εκπαιδευτές από τις οργανώσεις των πεντε εταίρων του προγράμματος θα εκπαιδευτούν για πέντε ημέρες στην ψηφιακή δημοσιογραφία, στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα social media. Στόχος του έργου είναι να συμμετέχουν ενεργά στην ιδιότητα τους ως πολίτες, καθιστώντας τους θετικούς φορείς υπέρ της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών. Στο πλαίσιο του έργου θα οργανωθεί μια δραστηριότητα FlashMob, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη μετανάστευση και την προσφυγική κρίση, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης της υγείας όλων των συμμετεχόντων. Σεβόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες οφείλουμε όλοι να λειτουργούμε εξαιτίας του Covid-19,  όλες οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα σε υπαίθριους χώρους ενώ μια μέρα του προγράμματος αφιερώνεται στην περιήγηση στην αρχαία Νικόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης

Επικεφαλής εταίρος του προγράμματος είναι η οργάνωση Youth 4 Future από την Μεγ. Βρετανία και εταίροι η Tu F1rst Onlus από την Ιταλία (με δρα το Lanciano κοντά στη Ρώμη), η Asociacija Europos Jaunimas από την Λιθουανία, η Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica από την Ρουμανία και η Artifactory από την Ελλάδα. 

Η Artifactory (ΑΜΚΕ) λειτουργεί από το 2017 στην Ήπειρο ως ένας πολυδύναμος και ευέλικτος σύνδεσμος σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που προσβλέπει σε μια κοινωνία που αναπτύσσεται με γνώμονα τον πολιτισμό και την τέχνη. Αποστολή της οργάνωσης είναι η ανάπτυξη του δυναμικού της περιοχής μέσα από την μη τυπική εκπαίδευση, σε νέες δεξιότητες και με διεθνείς συνεργασίες, με επίκεντρο τον πολιτισμό και την τέχνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο secretariat@artifactory.eu, και την συντονίστρια του προγράμματος Φωτεινή Παπαχατζή. Περισσότερες πληροφορίες για την Artifactory στο www.artifactory.eu


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites