H ITELKAT μας προτείνει 10 και 1 λόγους για να επιλέξουμε πλακίδια με όψη ξύλου

Τα τελευταία χρόνια οι σύγχρονες τάσεις έχουν καταστήσει τα πλακάκια με όψη ξύλου, την κορυφαία επιλογή διακόσμησης τόσο σε επαγγελματικούς, όσο και σε οικιακούς χώρους.
Η επιλογή πλακιδίων με όψη ξύλου δίνει την αίσθηση του ακριβού, ζεστού, σύγχρονου σπιτιού. Όσο για τη διαχρονικότητα του, να είστε σίγουροι ότι θα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και να προτείνεται για τις επόμενες δεκαετίες που έρχονται.

Γιατί να επιλέξουμε πλακίδια με όψη ξύλου; Ρωτήσαμε τον ειδικό στην αγορά πλακιδίων Antonio Nocerino, υπεύθυνο του καταστήματος ITELKAT στην Πρέβεζα

Τι είναι τα πλακάκια τύπου ξύλου;

Όταν μιλάμε για πλακάκια τύπου ξύλου, πολλοί άνθρωποι δημιουργούν εικόνες φθηνού δαπέδου απομίμησης ξύλου. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.
Αυτά τα κομψά και ανθεκτικά κεραμικά πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, χωρίς πολλές από τις επιπρόσθετες επιπλοκές που έρχονται με την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων.
Για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, τα πλακίδια τύπου ξύλου έγιναν όλο και πιο δημοφιλή κατά το τελευταία έτη, με πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού και επαγγελματίες να τα προτιμούν από το φυσικό ξύλο.

Γιατί να τα προτιμήσουμε; 10&1 λόγοι
[1 ] Τα γρανιτοπλακάκια δαπέδου είναι πιο σκληρά από το ξύλινο δάπεδο άρα και πιο ανθεκτικά.
[2] Σε αντίθεση με ένα πραγματικό ξύλινο δάπεδο δε θα ξεθωριάσουν στα σημεία που είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία.
[3] Δε σημαδεύονται από πτώσεις αντικειμένων και δε γρατσουνιούνται όπως το φυσικό ξύλο.
[4] Είναι αδιάβροχα και δε θα φουσκώσουν σε περίπτωση πλημμύρας ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικά για χρήση στη κουζίνα ή το μπάνιο.
[5] Στη σπάνια περίπτωση που κάποιο πλακάκι υποστεί κάποια ζημιά είναι πολύ εύκολο να αντικατασταθεί σε μικρό χρόνο και με μικρό κόστος σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο.
[6] Καθαρίζονται εύκολα με τα κοινά καθαριστικά και δεν χρειάζονται κάποια ειδική συντήρηση όπως το φυσικό ξύλο.
[7] Έρχονται σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων. Από φωτεινά – ήσυχα “ξύλα” ως σκούρα Vintage με ρόζους και κυριαρχικό χαρακτήρα.
[8] Προσφέρουν μεγάλη ελευθερία στην τοποθέτησή τους. Έχουν ορθογώνιο σχήμα σανίδας – όπως και το παρκέ – επομένως ακολουθούν τα κλασσικά μοτίβο όπως το ψαροκόκαλο, τη διάταξη πλέγματος ή την τοποθέτηση σε τουβλάκια ενός ξύλινου δαπέδου.
[9] Η τοποθέτηση τους σε εξωτερικούς χώρους εκτός από την αισθητική ισορροπία με το γήινο περιβάλλον προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στη βρωμιά που μπορεί να μεταφερθεί στους εσωτερικούς χώρους.
[10] Κατά την έκθεση τους στην ηλιακή ακτινοβολία έχουν την τάση να αποθηκεύουν τη θερμότητα την οποία απελευθερώνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας που η θερμοκρασία πέφτει. Βοηθούν έτσι στη μείωση του κόστους θέρμανσης του σπιτιού.
[10&1] Λόγω της υψηλής αγωγιμότητας της ενέργειας που έχουν τα γρανιτοπλακάκια αν συνδυαστούν με μια ενδοδαπέδια θέρμανση ενισχύουν την απόδοση της χαρίζοντας ζεστασιά στο χώρο.

Ανακαλύψτε πλακάκια όψης ξύλου από την μεγάλη συλλογή στο κατάστημα ITELKAT στο Βαθύ Πρέβεζας και αναδείξτε το χώρο σας!

Itelkat Antonio Nocerino
πλακάκια – είδη υγιεινής
τηλ: 26820 29800
κιν: 693 722 5155
Βαθύ Πρέβεζας
Facebook: https://www.facebook.com/itelkatpreveza
Instagram: https://www.instagram.com/itelkat_preveza

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites