Δευτέρα, 10/08/2020

#CHOOSE_PREVEZA : Οι νέοι της Ηπείρου επιλέγουν και προβάλλουν την Πρέβεζα

Η επιστροφή στην κανονικότητα, στην εποχή, μετά τον κορωνοϊό, περιλαμβάνει και την επιστροφή στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών!

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου με την πολύτιμη βοήθεια της Seize, μέσα από videos, αποσκοπεί στην ανάδειξη της Ηπείρου στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας και την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της πανδημίας!

Αναφερόμενοι στην τουριστική Ελλάδα, η περιοχή της Ηπείρου δεν είναι σίγουρα η πρώτη μας σκέψη. Ειδικά για όσους δεν κατάγονται ή διαμένουν σε αυτή, φαίνεται μακρινός προορισμός, που κρύβει όμως άπειρες ομορφιές! Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι τοπίων, με μοναδική φυσική ομορφιά, αξιοσημειώτες ανθρώπινες πινελιές και ποικίλα πολιτισμικά στοιχεία. Το Ιόνιο Πέλαγος και η οροσειρά της Πίνδου προσδίδουν την εκπληκτική ιδιομορφία που χαρακτηρίζει τον ηπειρωτικό ορίζοντα, δημιουργώντας μια ανεξάντλητη λίστα προορισμών, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου ευχαριστεί ειδικώς για την συνεργασία και τη βοήθεια τον Δήμο Πρεβέζης, τον Δήμο Πάργας, τον Δήμο Ζηρού, και τον Ποντιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κερασούντας. Ευχαριστεί, επίσης, πολύ για την συμμετοχή τους στην προσπάθειά την Μάγδα Τσέγκου και τον Νικηφόρο.

Συντονιστείτε στο κανάλι Epirus Youth Network στο YouTube για περισσότερα και επισκεφθείτε την όμορφη Ήπειρο, για μια live «γεύση» από τις ομορφιές της!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ