Χωρίς την Κυριακή Σουρτζή στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου Αγίου Θωμά – Εκλογές την Κυριακή 12 Ιουλίου

Μετά από 11 χρόνια συνεχούς προσφοράς, με τα 9 από αυτά ως Πρόεδρος, η Κυριακή Σουρτζή, δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ στο Σύλλογο του Αγίου Θωμά Πρέβεζας.
Την Κυριακή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 το απόγευμα,στην αίθουσα του Συλλόγου στο σχολείο του Αγίου Θωμά, θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.
Υποψήφιες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι οι:
ΖΥΓΟΓΙΩΡΓΗ – ΤΣΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΠΛΑΝΗ ΕΦΗ
ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΝΤΡΙΓΚΟΥ ΟΛΓΑ
ΣΙΑΦΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΧΑΜΑΛΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΟΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η Κυριακή Σουρτζή, ένας υπέροχος και δοτικός άνθρωπος,  όλα αυτά τα χρόνια με την ενεργό δράση της, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο πολιτισμό του Αγίου Θωμά και όχι μόνο. Ο Σύλλογος του Αγίου Θωμά συμμετείχε και εξακολουθεί να συμμετέχει σε πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων βοηθώντας πάντα εθελοντικά και άλλους συλλόγους της πόλης μας.
Μιλώντας στο mypreveza.gr η Κυριακή Σουρτζή εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση, να μην είναι ξανά υποψήφια για το Δ.Σ του Συλλόγου.
“Είναι μια απόφαση δύσκολη για μένα , γιατί είναι κάτι που γεννήθηκε πριν 11 χρονιά με κόπο. Οι τίτλοι είναι μόνο στα χαρτιά. Θέλω να πιστεύω ότι υπηρέτησα σωστά την παράδοση. για μένα προσωπικά είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο όλοι πρέπει να το κοιτάζουμε με προσοχή και σεβασμό. Προσπάθησα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου… ότι μπορώ! Προσπάθησα για το καλύτερο, άλλες φορές η προσπάθειά μου φτάνει… πολλές φορές όμως δεν επαρκεί. Κάνουμε λάθη, εγώ μπορεί να έχω κάνει και τα πιο πολλά, προσπαθώ όμως και διορθώνω όσα πέφτουν στην αντίληψή μου “ αναφέρει στο mypreveza.gr η Κυριακή Σουρτζή και προσθέτει ” Όλα κάποια στιγμή χρειάζονται ανανέωση , καινούργιες ιδέες , νέα άτομα, νέα μυαλά. Εγώ θα ειμαι πάντα εκεί δίπλα . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνδρα μου για την υπομονή του όλα αυτά τα χρονιά και τον άνθρωπο που αν δεν υπήρχε δεν θα κάναμε αυτά τα υπέροχα πράγματα, την Γιώτα Ροντογιάννη. Όπως και όλους και όλες για αυτά τα υπέροχα χρόνια τα γεμάτα χαρά, λύπη, δημιουργία, συγκίνηση, δάκρυα κλπ.”
Για τον Σύλλογο του Αγίου Θωμά και το νέο Δ.Σ  που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής η Κυριακή Σουρτζή λέει : “Στο σύλλογο είμαστε όλοι το ίδιο. Στο Συμβούλιο ο λόγος μας μετράει το ίδιο, γιατί προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε και να συνεννοούμαστε απλά… και να είμαστε όλοι ισότιμοι.Σιγά-σιγά η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται απ’ όλους τους συγχωριανούς μας, μικρούς και μεγάλους. Βέβαια προσπαθούμε, όπως και όσο μπορούμε καλύτερα προκειμένου να συσπειρώσουμε το χωριό και «να δεθούμε» μεταξύ μας, ώστε να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία. Βασική μας αποστολή είναι να αναδείξουμε τις αξίες του χωριού μας και την ποιότητα των κατοίκων του. Τα νέα παιδιά είναι ικανά, αξία και πρόθυμα. Και το έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και τους αξίζει να δοκιμαστούν και εκείνα. Στα νέα παιδιά του συλλόγου θέλω να πω, να τα προτρέψω στην καλή μεταξύ μας συνεργασία και στην ομαδική εργασία και προσφορά, όχι πως δεν την έχουμε, αλλά έτσι για τη γνώση. Εύχομαι από καρδιάς να υπάρχει αλληλοσεβασμός, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να μην ασχολούμαστε με τα έργα του διπλανού μας, παρά μόνο εάν θέλουμε το καλό του. Να έχουμε όλη την υγεία μας, οι άνθρωποι να πορεύονται βάσει της σωστής παράδοσης του τόπου μας,  η οποία εμπεριέχει πολλά καλά στοιχεία πολιτισμού, ήθους και υψηλών ιδανικών” σημείωσε κλείνοντας η Κυριακή Σουρτζή.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites