Γενικά και αόριστα και με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη;

Ωριαία συνάντηση συνεργασίας είχε την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη στο Υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πρέβεζας “η συνάντηση συνεργασίας είχε στην ατζέντα το σύνολο του σχεδιασμού της αξιοποίησης και ανάδειξης του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Πρέβεζας και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα”.

Η φράση αυτή γεννά ερωτήματα καθώς το σύνολο της κοινωνίας αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου αγνοούν παντελώς αυτό “το σύνολο του σχεδιασμού” και για ακόμα μία φορά η Δημοτική Αρχή χάνεται στις αοριστίες.

Ουδέποτε η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τους πολίτες ούτε προεκλογικά, ούτε μέσα από το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου για το σχέδιο που (αν) έχει για την ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Πρέβεζας.

Γεννιούνται λοιπόν ερωτήματα τα οποία ζητούν απαντήσεις. Υπάρχει σχέδιο για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Πρέβεζας; και αν υπάρχει τι ακριβώς περιλαμβάνει;

Σύμφωνα ξανά με το δελτίο τύπου οι δύο πλευρές όρισαν ένα χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο των ενεργειών ως προς την επίτευξη των στόχων τους οποίους επαναλαμβάνουμε ότι αγνοούν οι πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, ενώ Νίκος Γεωργάκος και Λίνα Μενδώνη συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε την Υπουργό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε αλλά και την πολύ καλή γνώση που έχει για κάθε πτυχή των θεμάτων και των προβλημάτων που συζητήθηκαν και της προσέφερε το πολυτελές ποιοτικό λεύκωμα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» της οποίας την έκδοση επιμελήθηκε το Ίδρυμα «Ακτία Νικόπολις» και φιλοτέχνησε ο φημισμένος Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Λέανδρος Σπαρτιώτης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites