Δευτέρα, 10/08/2020

Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» παρουσιάζει αύριο στα Γιάννενα ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα η επίσημη παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Το πρόγραμμα παρουσίασει ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Λίθινο του δήμου Ζίτσας και οργανώνεται από την ΠΕΔ Ηπείρου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Το πρόγραμμα έχεις διασφαλισμένους πόρους τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει περί τα 5.000 έργα από την εκτέλεση των οποίων εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περί τις 40.000 θέσεις εργασίας.

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έχουν συμπεριληφθεί το σύνολο των έργων της προηγούμενης περιόδου (460 έργα) τα οποία είχαν εγκριθεί αλλά δεν είχαν χρηματοδότηση και τα οποία μετά τη συμβασιοποίησή τους είναι του ύψους των 650 εκατ.

Για την Πρέβεζα,  στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί η ύδρευση παραλιακών οικισμών προϋπολογισμού 6.5 εκατομμυρίων Ευρώ, η βελτίωση οδοποιίας εντός αναδασμού Μπόιδας- Μαυρή, η βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Πάργας, η βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις δήμου Πρέβεζας, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου για τον έλεγχο διαρροών ποιότητας απολύμανσης πόσιμου νερού Δ.Ε Φαναρίου και ύδρευση Δήμου Πρέβεζας (Β’ φάση) .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ