Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με διοικητικά στελέχη της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών κ Ανδρέα Τσώκο , τον Αν. Γενικό Διευθυντή Έργων κ. Διονύσιο Γκούτη και τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Μονάδας Ηπείρου του ΕΑΓΜΕ (πρώην ΙΓΜΕ) κ. Ευάγγελο Νικολάου είχε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να υπογραμμίζουν την πολύ καλή μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών, αλλά και την προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας αυτής με συμμετοχή του ΕΑΓΜΕ σε προγράμματα του Δήμου που αφορούν το περιβάλλον.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις κατολισθήσεις της Κρυοπηγής και της Καστροσυκιάς αλλά και την συμβολή που μπορεί να έχει το ΕΑΓΜΕ στην προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των ιαματικών πηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δήμο Πρέβεζας.
Ο κ. Γεωργάκος επεσήμανε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Περιφερειακή Μονάδα Ηπείρου του ΕΑΓΜΕ στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική την στήριξη και την ενίσχυσή της, θέση που συμμερίστηκαν απόλυτα οι κύριοι Τσώκος και Γκούτης, υπογραμμίζοντας και αυτοί από την πλευρά τους ότι η Ήπειρος έχει να κερδίσει πολλά από την παρουσία της μονάδας και του εξειδικευμένου επιστημονικού της προσωπικού.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σημαντικές προσωπικότητες και πλήθος εκδηλώσεων στο πρόγραμμα της επιτροπής Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

27/01/2021, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το Υπουργείο Οικονομικών “κουτσούρεψε” το επίδομα θέρμανσης

26/01/2021, 9:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου : Νέο κλείσιμο της αγοράς θα οδηγήσει σε σειρά λουκέτων

26/01/2021, 3:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρή καθίζηση στη Τοπική Κοινότητα Νικόπολης

26/01/2021, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στη Πέτρα

26/01/2021, 1:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας οδήγησε σε σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά στον Πειραιά

26/01/2021, 12:24 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites