Σάββατο, 19/09/2020

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Πρέβεζας : Η ταλαιπωρία των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων σε τράπεζες και υπηρεσίες συνεχίζεται.

Ο σύλλογος πολιτικών συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Πρέβεζας μετά λύπης διαπιστώνει ότι η ταλαιπωρία των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων έξω από τράπεζες και υπηρεσίες παρατηρείται και στην πόλη μας.
Ιδιαίτερα έξω από τις τράπεζες παρατηρούνται σκηνές χειρότερες από εκείνες της εποχής των <capital control.>
Η ροή εξυπηρέτησης είναι αργή, τα ΑΤΜ δεν εξυπηρετούν ανελλιπώς τους συναλλασσομένους (έλλειψη αποδείξεων, έλλειψη χρημάτων ),η διευκόλυνση και καθοδήγηση είναι ανεπαρκής αν όχι ανύπαρκτη, ενώ όπως πληροφορούμαστε δεν εκδίδονται ή δεν ανανεώνονται εξαντλημένα βιβλιάρια.
Τα εύσημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας δικαιολογημένα τα εισπράξαμε, ας καταβάλουμε και λίγη προσπάθεια για την αντιμετώπιση και των συνθηκών ζωής που μας επέβαλε.
Ένα σκίαστρο ( τέντα ),ελάχιστα καθίσματα για την ανακούφιση των ταλαιπωρημένων και ένας υπάλληλος στην υποδοχή θα βελτίωνε πολύ την κατάσταση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Πρέβεζας : Η ταλαιπωρία των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων σε τράπεζες και υπηρεσίες συνεχίζεται.”

 1. Ο/Η Νο λέει:

  Αντί να καταβάλετε μια προσπάθεια να εκσυγχρονιστητε τρέχετε στις ουρές με τα βιβλιάρια λες και είμαστε στην δεκαετία του ογδόντα…
  Και το χειρότερο είναι ότι καταγγελετε και την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό..
  Η φυσική παρουσία στην τράπεζα πρέπει να επιτρέπεται μόνο για σοβαρούς λόγους που δεν εξυπηρετούνται από τις καινούργιες μορφές ηλεκτρονικής τραπεζικής…
  Έλεος πια με τις ουρές χωρίς λόγο…
  Ουρές στη ΔΕΗ,ουρές στις τράπεζες,ουρές στη ΔΕΥΑΠ….
  Εκσυγρονιστειτε επιτέλους για το καλό όλων!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ