Τρίτη, 22/09/2020

Με την Λίνα Μενδώνη θα συναντηθεί ο Δήμαρχος – Θα έχει συναντήσεις και στα Υπουργεία Ναυτιλίας, Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ

Στην Αθήνα θα μεταβεί και πάλι τις προσεχείς ημέρες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ   θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Εσωτερικών τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και θα επιστρέψει την Δευτέρα
29 Ιουνίου 2020 για να ξανα μεταβεί στην Αθήνα την 1η Ιουλίου 2020, όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού κα Μενδώνη Λίνα Υπουργό, ενώ θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις στο Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ και σε άλλα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Πρέβεζας

Μαζί με το Δήμαρχο στην Αθήνα τις ημερομηνίες 1,2 και 3 Ιουλίου 2020 θα μεταβεί και ο κος Λεωνίδας Αργυρός Εντεταλμένος Σύμβουλος.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα ίδια τα δελτία τύπου του Δήμου Πρέβεζας, οι  συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Υπουργεία είχαν καθαρά εθιμοτυπικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα, ενώ απουσίαζε συγκεκριμένη ατζέντα για σοβαρά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Το αν θα ισχύσει το ίδιο και στις συναντήσεις που ακολουθούν, θα φανεί και πάλι από τις σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου Πρέβεζας.

Πάντως, ειδικά όσον αφορά την συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού ο Δήμαρχος έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να θέσει στην κα Μενδώνη πολύ σοβαρά ζητήματα για την περιοχή.

Πολύ πρόχειρα θα αναφέρουμε το θέμα της  ένταξης της Αρχαίας Νικόπολης στον Κατάλογο των Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, αλλά και μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις που μπορούν να γίνουν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως η αναβίωση των Ακτίων και πολλές άλλες για τα οποία βέβαια απαιτείται να υπάρχει σχέδιο και πρόγραμμα από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Ζητούμενο λοιπόν για τον Δήμαρχο Πρέβεζας δεν είναι μόνο να περιφέρεται στα Υπουργεία και να μοιράζει ένα φύλλο Α4 με το λογότυπο του European Best Destinations για την ασφαλέστερη Παραλία της Ευρώπης το Μονολίθι, αλλά να αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν το Δήμο της Πρέβεζας.

Επίσης υποχρέωση του είναι να ενημερώνει τους Δημότες για το τι ακριβώς συζητά σε αυτές τις συναντήσεις και όχι να αναφέρεται γενικά και αόριστα σε «θέματα που αφορούν το Δήμο Πρέβεζας», όπως αναφέρουν οι περισσότερες από τις ανακοινώσεις του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ