Ενημερωτική συνάντηση των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πρέβεζας

«Πρόσκληση σε Σύσκεψη Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων»

   Η σύγχρονη ελληνική οικογένεια διαβιώντας σε μια πολυδιάστατη και σύνθετη κοινωνική πραγματικότητα ,κλυδωνίστηκε, μετατοπίστηκαν τα παραδοσιακά όριά της και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε διαρραγή  της συνοχής και της ιδιοσυστασίας της.

  Το σχολείο που πρώτο εγκολπίζει τις κοινωνικές αλλαγές, καλείται να διαχειριστεί πολύμορφες  ψυχοσυναισθηματικές καταστάσεις, να λειτουργήσει προληπτικά, θεραπευτικά , σε κάθε περίπτωση συμβουλευτικά, απέναντι στις διαφορετικές προσωπικότητες των μαθητών, εκπαιδευτικών ,γονέων.

  Η σχέση σχολείου ,οικογένειας ,τοπικής κοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αποτελεί ζήτημα ευκαιριακό που εναπόκειται στην καλή θέληση και διάθεση των εμπλεκόμενων. Οι σύλλογοι γονέων που αντικατοπτρίζουν αυτή τη σχέση ,πολλές φορές εγκλωβίζονται σε μια στερεοτυπική ρητορική για το ρόλο τους.

  Μέσα από την όσμωση της διαφορετικότητας είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγηθούμε στον δυναμικό επαναπροσδιορισμό της έννοιας και του ρόλου μας. 

   Σας προσκαλούμε  στη δεύτερη ενημερωτική σύσκεψη με θέμα την  Ίδρυση  Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πρέβεζας ,την Τετάρτη 3 Ιουνίου κι ώρα 7 μ.μ ,στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας. Στη σύσκεψη ενδέχεται να παραστεί μέλος από το ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας για μια πιο κατατοπιστική πληροφόρηση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites