Σάββατο, 19/09/2020

Έστησαν καταυλισμό στους Αγίους Αποστόλους

Στο προστατευόμενο δάσος με τα υπεραιωνόβια δένδρα, δίπλα στο εκκλησάκι, στους Αγίους Αποστόλους,  έστησαν τον πρόχειρο καταυλισμό τους, Ρομά. Μάλιστα αυτό δεν είναι το πρώτο σημείο που στήνουν σκηνές.

Τις προηγούμενες ημέρες αντίστοιχες εικόνες είδαμε και στο περιαστικό δάσος της Κυανής Ακτής, εντός του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, στα Ιαματικά Λουτρά και αλλού.

Για το θέμα μιλήσαμε με την εκπρόσωπο του Συλλόγου Αγίου Θωμά κ. Κυριακή Σουρτζή, η οποία μας τόνισε ότι οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά θα προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία του δάσους των Αγίων Αποστόλων.

«Επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία, η οποία μας είπε ότι είναι ενήμερη για το θέμα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με το Δήμο αλλά μέχρι στιγμής στάθηκε αδύνατο. Ρωτήσαμε τους Ρομά και μας είπαν ότι τους έστειλε ο Δήμος» μας είπε μεταξύ άλλων η κ. Σουτζή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά έχουν δαπανήσει οι ίδιοι από το υστέρημα τους μεγάλα ποσά για την περιποίηση και προστασία του δάσους των Αγίων Αποστόλων, ενώ το προσεχές διάστημα στον Ιερό Ναό που βρίσκεται εκεί , έχουν προγραμματιστεί γάμοι και βαπτίσεις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ