Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας

Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων του Δήμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ Λεωνίδας Αργυρός, το μέλος της Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ .Ηλίας Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης,ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Κοτσίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Πρέβεζας κ. Δημήτρης Ντούσιας και ο Γεν. Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας κ. Δημήτρης Ευθυμίου. 

Ο κ. Αργυρός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την έναρξη αλλά και τα πρωτόκολλα κάτω από τα οποία θα λειτουργήσει η φετινή τουριστική περίοδος , υπογραμμίζοντας ότι η Πρέβεζα αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό ο οποίος βρίσκεται κοντά σε δύο Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό (Ιωάννινα και Πάτρα) και παρέχει πλήρη υγειονομική κάλυψη στο δικό της Νοσοκομείο ενώ διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή καθώς και καταλύματα που ευνοούν την αποφυγή συγχρωτισμού για τους επισκέπτες.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας είναι αυτά που το επόμενο διάστημα θα προβληθούν στοχευμένα στα κεντρικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων ανέφερε ότι η επικοινωνία του Δήμου με τους υπεύθυνους του τουρισμού είναι καθημερινές, υπογραμμίζοντας ότι η προβολή της περιοχής θα επιτευχθεί και μέσω της ΚΕΔΕ αλλά και τις συνεργασίες που έχει ο Δήμος με φορείς όπως το Δίκτυο Πάφου.

“Θα κάνουμε το παν για να προβάλλουμε τα ισχυρά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή η Πρέβεζα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκος 

δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος, σε όσα τον αφορούν, θα σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του τουρισμού και της εστίασης με συγκεκριμένες δράσεις ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. 

Αύριο  στις 12 το μεσημέρι  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ξενοδόχων της περιοχής. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites