Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοίνωσε ότι από την 26-5-2020 ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του  Δήμου Πρέβεζας  για το σχολικό έτος 2020-2021 οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την  16-6-2020 και  ημέρα Tρίτη.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν :

α) Νήπια ηλικίας από  2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση ( νήπια  που  έχουν γεννηθεί μέχρι και την 28 -2-2018) .

β) Βρέφη ηλικίας από  6 μηνών ως 2,5 ετών.

Τα σχετικά έντυπα   δηλαδή, : α)  τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  β)  Ο κανονισμός λειτουργίας γ) το σύστημα μοριοδότησης εγγραφών του Δήμου   δ) η απόφαση καταβολής οικονομικής εισφοράς(τροφείων) διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας www.dimosprevezas.gr, στα  γραφεία του Τμήματος Παιδικών Σταθμών και στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με 3 τρόπους ως εξής:

  1. Με ταχυδρομική συστημένη επιστολή που θα περιέχει την  αίτηση  και τα δικαιολογητικά  στην ταχυδρομική διεύθυνση  του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη  στην ιστοσελίδα  του Δήμου Πρέβεζας).  Λαμβάνονται ως εμπρόθεσμες οι αιτήσεις που παρελήφθησαν έως και την καταληκτική ημερομηνία 16 -06-2020.
  2.   Με φυσική παρουσία προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε  ώρες λειτουργίας     και στους 9  Παιδικούς Σταθμούς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο υπάλληλο του σταθμού προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη μη ύπαρξη συγχρωτισμού. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ανωτέρω σταθμών είναι αναρτημένα στο σχετικό ενημερωτικό πίνακα Παιδικών Σταθμών στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας.

 

  1. Με ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας).

 ΠΡΟΣΟΧΗ. Χωρίς πλήρη κατάθεση των δικαιολογητικών η αίτηση δε λαμβάνεται υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του σχετικού ενημερωτικού πίνακα της ιστοσελίδας του Δήμου  καθώς  και στα γραφεία του Τμήματος Παιδικών Σταθμών.  

Τα  πρώτα  αποτελέσματα και οι  πίνακες μοριοδότησης  θα  ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα γραφεία του Τμήματος και  στους  Παιδικούς Σταθμούς  την   30 Ιουνίου 2020.

Οι  ενστάσεις  επί  της μοριοδότησης, θα  υποβάλλονται  από  1 Ιουλίου 2020 έως και 7 Ιουλίου 2020.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Γυναίκα “αράχνη” έμπλεξε στα “δίχτυα” της και εκβίασε μεγάλο επιχειρηματία της πόλης

16/10/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η premium έκδοση του νέου Qashqai ετοιμοπαράδοτη στην Nissan Λαϊνάς

15/10/2021, 3:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 184 χιλιάδες ευρώ για το Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Ηπείρου

15/10/2021, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οριστικά το «δρόμο» του παίρνει το έργο για την παράκαμψη του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης

15/10/2021, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανεμογεννήτριες στη “Λάκκα Σουλίου”: Συζήτηση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γεωπόνων και σχετικό ενημερωτικό υλικό

15/10/2021, 12:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Βρέθηκαν γυαλιά οράσεως

15/10/2021, 12:49 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites