Ακυρώνει όλα τα ταξίδια για Πάργα μεγάλος φιλανδικός tour operator

Ο μεγάλος φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων  και των ταξιδιών της Finnair Holidays με ημερομηνία αναχώρησης μεταξύ 1-31 Ιουλίου 2020, ενώ ακυρώνει έως τον Οκτώβριο 2020 τα ταξίδια για:

Ιταλία: Καλαβρία
Ελλάδα: Κέρκυρα, Κως, Λευκάδα, Πάργα, Σαντορίνη και Θάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα για Κρήτη και Ρόδο.

Για άλλα ταξίδια που ξεκινούν την ή μετά την 1.8.2020, ισχύει η κανονική πολιτική αλλαγής και ακύρωσης.

Η Aurinkomatkat παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης και κοινοποιεί τις αλλαγές απευθείας στους πελάτες, εάν είναι απαραίτητο.

«Δυστυχώς, η κατάσταση με τον κορωνοϊό, επηρεάζει τα ταξίδια διακοπών τον Ιούλιο και, για ορισμένους προορισμούς, τα ταξίδια καθ’ όλη τη θερινή περίοδο. Κατανοούμε ότι η κατάσταση προκαλεί αβεβαιότητα για τους πελάτες μας και προσπαθούμε να διατηρούμε τους πελάτες όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένους. Είμαστε ακόμα έτοιμοι να ξεκινήσουμε ταξίδια σε επιλεγμένους προορισμούς ακόμη και σε σύντομο χρονοδιάγραμμα, όταν η κατάσταση αλλάξει και μπορείτε να ταξιδέψετε στους προορισμούς με ασφάλεια ξανά» δηλώνει ο Timo Kousa, Διευθύνων Σύμβουλος της Aurinkomatkat.

Η Aurinkomatkat βρίσκεται σε άμεση επαφή με όλους τους πελάτες των οποίων τα ταξίδια αλλάζουν. Η ταξιδιωτική κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα και οι οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης επιστροφής χρημάτων θα σταλούν στο email της κράτησης. Η Aurinkomatkat χειρίζεται τις ακυρώσεις με τη σειρά του χρόνου ταξιδιού. Λόγω του μεγάλου αριθμού ακυρώσεων, ενδέχεται να χρειαστούν εβδομάδες για την επεξεργασία των ακυρώσεων.

Και καταλήγει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας: «Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και την αβεβαιότητα στους πελάτες μας. Ως ο πιο υπεύθυνος ταξιδιωτικός πράκτορας στη Φινλανδία, η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και αρχίζουμε ταξίδια μόνο όταν είμαστε σε θέση να το κάνουμε με ασφάλεια. Συνεργαζόμαστε με μια σειρά από μικρά, οικογενειακά διοικούμενα ξενοδοχεία σε θέρετρα και μαζί θα σχεδιάσουμε πώς θα επιτρέψουμε στους πελάτες μας να κάνουν ασφαλείς διακοπές όταν έρθει ξανά η ώρα», λέει ο Kousa.

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δύο κρούσματα της Βρετανικής μετάλλαξης εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα

06/03/2021, 9:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με ηρωικούς στίχους για το 1821 γέμισαν οι βιτρίνες

06/03/2021, 8:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: Η Πρέβεζα θα πρέπει να γιορτάσει τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης με ενότητα και εμπιστοσύνη στους Πρεβεζάνους καλλιτέχνες

06/03/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας : Να ληφθούν άμεσα αυξημένα μέτρα προστασίας της υγείας εργαζομένων και καταναλωτών στα super market

06/03/2021, 7:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έκπτωση στα τέλη ύδρευσης -αποχέτευσης για τους τρίτεκνους

06/03/2021, 7:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Να ανοίξουν τα σχολεία ζητά το 15μελές του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας

06/03/2021, 7:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites