Σάββατο, 19/09/2020

Τηλεδιάσκεψη με την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον τουρισμό στην Ήπειρο θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 25 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βουλευτή Κατερίνα Νοτοπούλου και τον τομέα Τουρισμού με τους επαγγελματικούς φορείς της Ηπείρου. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση σε αυτήν θα πάρουν μέρος οι βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ Γεροβασίλη Όλγα, Κάτσης Μάριος, Μπάρκας Κώστας, Τζούφη Μερόπη, οι Συντονιστές των  Νομών ΣΥΡΙΖΑ  Ηπείρου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου. 

Στη σύσκεψη εκ μέρους των φορέων θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των  Ενώσεων Ξενοδόχων Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Πάργας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Ηπείρου, Πρέβεζας και Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΚΕ, ο Πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου, ο Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, ο Αντιπρόεδρος και όχι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Λεωφορείων Ιωαννίνων.

Στη σύσκεψη θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στο τομέα του τουρισμού για την Ήπειρο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι». 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Τηλεδιάσκεψη με την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον τουρισμό στην Ήπειρο θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ”

  1. Ο/Η Κώστας Ραπτης λέει:

    Αυτοί πριν ένα χρόνο δεν κυβερνούσαν;τότε γιατί δεν εφάρμοσαν τις προτάσεις;τόσο άρρωστοι που ούτε κατάλαβαν ότι κυβερνούσαν;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ