Πέμπτη, 24/09/2020

Πολλά κιλά μωρομαντηλα και πάνες «βρέθηκαν» στο δίκτυο αποχέτευσης στην Π. Τσαλδάρη

Αιτία για σοβαρά πρόβληματα στο δίκτυο αποχέτευσης, είναι η ασυνείδητη συμπεριφορά ορισμένων πολιτών, που πετούν στις λεκάνες της τουαλέτας από μωρομαντηλα, μέχρι πάνες και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Φώτη Ζέρβα στο Facebook, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, έβγαλαν από το δίκτυο αποχέτευσης στην Π.Τσαλδαρη περίπου 40 κιλά μωρομαντηλα, πάνες κ.α

«Ξέρω ότι οι εικόνες δεν ειναι… όμορφες αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος πια για να δείξουμε σε ορισμένους και ορισμένες το σοβαρό πρόβλημα που προκαλούν σε πολλούς άλλους με τη συμπεριφορά τους. Πολλά κιλά μωρομαντιλων πάνες μωρών και » πανες» μη μωρών τα πετάνε μέσα στις λεκάνες και εχουμε αυτά τα αποτελεσματα. Λίγο σεβασμό στους συνδημότες σας. Αυτό για την ώρα. Η εικόνα είναι από την Τσαλδάρη σήμερα… 40 κιλά από αυτά….» ανέφερε στην ανάρτηση ο Φώτης Ζέρβας.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ έρχεται αντιμέτωπο με μια τέτοια εικόνα.

Τον Ιούλιο του 2018 κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού  σχαρόκαδου που έγιναν στο αντλιοστάσιο του Βιολογικού Καθαρισμού στον Φόρο, είχε αποκαλυφθεί ένα “ βουναλάκι” από μωρομάντηλα τα οποία είχαν φράξει  το αντλιοστάσιο προκαλώντας έντονη δυσοσμία σε όλη την γύρω περιοχή, η οποία αρκετές φορές κάνει την «εμφάνιση» ακόμα και σήμερα, ειδικά σε περιόδους μεγάλης επισκεψιμότητας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ