Δευτέρα, 03/08/2020

Οι Πασχαλινές δημιουργίες του Αρτοποιείου Κατωγιάννη από την Πρέβεζα στην ΕΡΤ3

Με ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα η Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας φρόντισε για μια ακόμη φορά να προβάλλει την Πρέβεζα μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ-3.

Έτσι στις ημέρες του Πάσχα με την βοήθεια του Ηλία και Χρήστου Κατωγιάννη από το εργαστήρι του Αρτοποιείου προβλήθηκαν μέσω του κρατικού καναλιού  Πασχαλινές συνταγές της Πρέβεζας αλλά και έτοιμα παρασκευάσματα που είναι διαθέσιμα για τις εορταστικές ημέρες αυτές.

«Σαν ‘Ενωση θα συνεχίσουμε δυναμικά και το επόμενο διάστημα με εξωστρέφεια για την προβολή και προώθηση του Νομού μας κόντρα στην μεγάλη πανδημία και τον αόρατο εφιάλτη της εποχής μας που λέγεται Κορωνοϊός.

Η Νέα Ένωση ξενοδόχων και τα μέλη της έχουν το ηθικό τους σε άριστο επίπεδο και είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την δύσκολη αυτή συγκυρία και να κρατήσουν για μια φορά ακόμη τις επιχειρήσεις τους όρθιες όπως και τις θέσεις εργασίας , αλλά και να συμβάλλουν στην οικονομία του κράτους με όλες τους τις δυνάμεις.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π. Ε Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ