Τρίτη, 22/09/2020

Κερδίζει τη μάχη ο οδηγός βουνού που νοσηλεύεται με κορωνοϊο στα Γιάννενα

Μετά από σχεδόν ένα μήνα σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό, ο οδηγός βουνού που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αναμένεται αύριο να βγει από την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και να μεταφερθεί σε κλινική.

Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας μία φωτογραφία και ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύσωσης.

«Βγήκα από τη ΜΕΘ και προς το παρόν φιλοξενούμαι στη ΜΑΦ. Ελπίζω σύντομα όλα να τελειώσουν καλά» έγραψε από την ΜΑΦ ο οδηγός βουνού.

 

Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο

 

 Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου,  μέχρι σήμερα (Δευτέρα 27 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από  τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

 

 Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

 

 1. Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ο ασθενής από τα Ιωάννινα. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και αύριο αναμένεται η μεταφορά του σε κλινική.
 2. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.
 3. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τριάντα τρία νέα δείγματα. Τα εννέα ήταν από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας  και τα υπόλοιπα είκοσι τέσσερα αφορούσαν όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά.

 

   Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

 • Τα τέσσερα δείγματα που στάλθηκαν συνολικά  χθες για εξέταση ήταν αρνητικά.
 • Σήμερα 27/4 στάλθηκαν τέσσερα  νέα δείγματα για εξέταση.
 • Από το σύνολο των διακοσίων είκοσι οκτώ  δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα, το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα τέσσερα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

 

            Γ.  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

 

 • Τα έξι δείγματα που στάλθηκαν χθες για εξέταση ήταν αρνητικά
 •  Σήμερα  στάλθηκαν τέσσερα νέα δείγματα για εξέταση.
 •  Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά πεντακόσια πέντε (505) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα έξι ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.

 

                      Δ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 • Δύο   από τα αναμενόμενα αποτελέσματα πιθανών περιστατικών επέστρεψαν αρνητικά για SARS-COV-2.
 •  Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται σε απομόνωση δύο   πιθανά περιστατικά SARS-COV-2 και αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων.

                      Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 • Σήμερα   στάλθηκαν οκτώ νέα δείγματα για εξέταση
 • Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά εξήντα  δείγματα εκ των οποίων αναμένονται απαντήσεις για τα οκτώ ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ