Η Τηλεδιάσκεψη αργεί ακόμα στον Δήμο Πρέβεζας …

Είναι η Πρέβεζα Έξυπνη Πόλη;  Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή. Φυσικά, όχι!Και δεν προβλέπεται να γίνει πολύ γρήγορα …

Ο Δήμος Πρέβεζας, πολύ πριν η χώρα μας μπει σε Lockdown διαφήμιζε την συνεργασία του με την Cisco και την δημιουργία Ακαδημίας Ψηφιακών Δεξιοτήτων Cisco Networking Academy.

Το γεγονός αυτό έκανε πολύ κόσμο να πιστέψει πως στην εποχή του Κορωνοϊου,  οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και των επιτροπών με τηλεδιάσκεψη, θα ήταν παιχνιδάκι. Μάλιστα η ΚΕΔΕ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, γνωστός στο πανελλήνιο για τα “Έξυπνα Τρίκαλα”, φρόντισε από τις 24 Μαρτίου να παρέχει στους Δήμους όλης της χώρας ΔΩΡΕΑΝ, το σύστημα τηλεδιάσκεψης Cisco Webex.

Σιγά- σιγά οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας και οι Περιφέρειες κάνουν χρήση του Cisco Webex. Ο Δήμος Πρέβεζας αντίθετα, συνεχίζει τις Δια Περιφοράς συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι, η συνεργασία του με την Cisco θα τον έφερνε ένα βήμα μπροστά, ο Δήμος Πρέβεζας συνεχίζει να βρίσκεται πολλά βήματα πίσω, στο κομμάτι των ψηφιακών υπηρεσιών.

Την ώρα που το κεντρικό κράτος, με αφορμή βέβαια τον Κορωνοϊο, έχει κάνει άλματα στις ψηφιακές υπηρεσίες, ο Δήμος Πρέβεζας εξακολουθεί να χωλαίνει σε αυτόν τον τομέα, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό, καθώς προεκλογικά η Νέα Δημοτική Αρχή ευαγγελίζονταν την αλλαγή, η οποία μάλλον θα αργήσει να έρθει!

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόσληψη 35 ατόμων ΙΔΟΧ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων από τον Δήμο

05/08/2022, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαιρετικές ερμηνείες από το κουαρτέτο εγχόρδων στο Βοτανικό Κήπο

05/08/2022, 11:24 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μικρά Ασία, η γη μας”  στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης 

05/08/2022, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινάει ο δεύτερος ψεκασμός του προγράμματος δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

05/08/2022, 10:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σε αυτά τα σχολεία θα λειτουργήσει το νέο διευρυμένο Ολοήμερο σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία μέχρι 5:30μμ

04/08/2022, 1:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites