Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Πρέβεζας

Έχοντας  ολοκληρώσει τις απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σχολικές μονάδες, αθλητικούς  και λοιπούς χώρους ο Δήμος Πρέβεζας ξεκίνησε σήμερα αντίστοιχη διαδικασία σε   κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή πάρκα, πλατείες και οδούς.

Οι απολυμάνσεις  πραγματοποιούνται με την πολύτιμη βοήθεια της Λ.Ε.Κ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων)  Πρέβεζας η οποία και διέθεσε για το σκοπό αυτό όχημα από τον εξοπλισμό της.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος  κ. Νίκος Γεωργάκος στα μέτρα που έχει λάβει  η Δημοτική Αρχή και τα οποία διευρύνονται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, περιλαμβάνονται εκτεταμένες απολυμάνσεις προκειμένου οι ελάχιστες επιβεβλημένες μετακινήσεις των πολιτών να γίνονται με μεγαλύτερη  ασφάλεια.

Επίσης ο Δήμος Πρέβεζας  συμμετέχοντας ενεργά στην  προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού  τοποθέτησε ειδικά προστατευτικά γυάλινα διαχωριστικά στο  ΚΕΠ Πρέβεζας έτσι ώστε οι συναλλαγές των υπαλλήλων με το κοινό να γίνονται με μεγαλύτερη προστασία.

Την  ίδια στιγμή αξιοποιώντας το επιστημονικό προσωπικό των Δομών του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής, ο Δήμος Πρέβεζας  δίνει τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα  τηλέφωνα στα οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες    από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00πμ έως 13.00μμ,  είναι

-για το Κέντρο Κοινότητας: 2682089003 ( κα Λίτα Μουτογεώργου)  και 

-για το Κέντρο Συμβουλευτικής:  2682024444( κα Σταυρούλα Πουλιάνου).


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με θρησκευτική ευλάβεια η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μονή Λεκατσά

21/06/2021, 5:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αυλαία εκδηλώσεων με αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 από το Δημοτικό Ωδείο “Σπύρος Δήμας”

21/06/2021, 4:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Παραλία της Πρέβεζας και σήμερα για rapid test ο ΕΟΔΥ

21/06/2021, 10:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Προετοιμασία συνέντευξης για ψυχομετρικές εξετάσεις εισαγωγής σε στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές σχολές & λιμενικό σώμα

21/06/2021, 9:16 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα : Σύλληψη για παράνομη υπαίθρια εμπορική δραστηριότητα στο Δρυόφυτο

19/06/2021, 12:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ζητούνται άτομα για εργασία στην αλυσίδα SPAINSHOPS

19/06/2021, 11:53 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites