Τετάρτη, 30/09/2020

Έντονος προβληματισμός στον Τουριστικό κλάδο – Προτάσεις από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Για δύσκολη συγκυρία και αβέβαιο τουριστικό μέλλον με δυσμενείς οικονομικές συνέπειες στον τουριστικό και επισιτιστικό κλάδο, κάνει λόγο η Νέα Ένωση Ξενοδόχων, σε επιστολή της προς τους Δημάρχους των τριών Δήμων της Π.Ε Πρέβεζας.

Στην επιστολή της προς τους Δημάρχους Πάργας, Ζηρού και Πρέβεζας η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας εκτός από τους προβληματισμούς που εκφράζει καταθέτει και προτάσεις για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρήσεων.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία , αβέβαιη εποχή αλλά και δύσκολη τουριστική περίοδο. Αβέβαιο για φέτος το τουριστικό μέλλον της χώρας με δυσμενείς οικονομικές συνέπειες  που θα έχει ο τουριστικός και ο επισιτιστικός κλάδος μέσα από τον αόρατο εχθρό που ονομάζεται κορωνοϊός» τονίζει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων και συνεχίζει «Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις αγωνίες μας , τις ανησυχίες μας αλλά και τις προτάσεις μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε την δύσκολη αυτή τουριστική χρονιά που είναι σίγουρο ότι θα βρεθούμε όλοι οι επαγγελματίες σε δύσκολη οικονομική θέση».

Οι προτάσεις της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας για οικονομικές ελαφρύνσεις των τουριστικών επιχειρήσεων :

1)      Μείωση Μισθωμάτων για την φετινή τουριστική περίοδο σε αιγιαλούς και παραλίες για όλες τις επιχειρήσεις ξενοδοχειακές , beach bars κλπ.

2)      Μείωση τιμής μονάδος μισθωμάτων ανά τετραγωνικό μέτρο τραπεζοκαθισμάτων.

3)      Μείωση Μισθωμάτων Δημοτικών κτηρίων και εκτάσεων – παιδικών χαρών – κοινοχρήστων χώρων – πεζοδρομίων.

4)      Αναστολή Δημοτικών Τελών για εύλογο χρονικό διάστημα που θα κρίνετε εσείς.

5)      Αναστολή πληρωμής Τέλους Παρεπιδημούντων για εύλογο χρονικό διάστημα που θα κρίνετε εσείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ