Παρέμβαση Φραγκούλη για ελεύθερη διέλευση εργαζομένων από την υποθαλάσσια

Το θέμα της ελεύθερης διέλευσης των στρατιωτικών από την Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου, έθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Παύλος Φραγκούλης.

Σύμφωνα με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.ΕΑΙΤ.) το τελευταίο διάστημα και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίστηκαν μέτρα πρόληψης που περιλαμβάνουν την διακοπή του υπηρεσιακού λεωφορείου, με το οποίο, τα στελέχη που διαμένουν σε πόλεις της Ηπείρου (Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα) είχαν την δυνατότητα να μετακινούνται προς την Μονάδα χωρίς να επωμίζονται το κόστος των διοδίων.

Ο Παύλος Φραγκούλης στην παρέμβαση του ζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο να στηρίξει το αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών προς την Εγνατία Οδό Α.Ε. – στην οποία ανήκουν τα διόδια του Ακτίου- με το οποίο ζητήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα ελεύθερης διέλευσης των στρατιωτικών που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου μέχρι την παύση των μέτρων λόγω κορωνοϊού, ζητώντας μάλιστα, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτό να ισχύει και για όσους αυτές τις δύσκολες μέρες μετακινούνται υποχρεωτικά και περνούν από τα διόδια λόγω της δουλειάς τους, όπως για παράδειγμα γιατροί και νοσηλευτές που δουλεύουν στα Νοσοκομεία της περιοχής.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας απέσπασε την δέσμευση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως άμεσα θα επικοινωνήσει ο ίδιος με την Εγνατία Οδό για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites