Αθρόα η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η αθρόα προσέλευση κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία που είναι σε εξέλιξη, από την προηγούμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου, μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου. 

 Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 και η ημερομηνία επανάληψής της θα αποφασιστεί μετά την επανεκτίμηση των αναγκών που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη που κατάφερε να υλοποιήσει άμεσα τον επείγοντα σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, επιτυγχάνοντας από τις πρώτες Περιφέρειες της χώρας το στόχο που είχε τεθεί.

Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης των συμπατριωτών μας προς όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Περιφέρεια Ηπείρου αισθάνεται την υποχρέωση να τους συγχαρεί και να καλέσει και όλους όσοι είναι σε θέση να δώσουν αίμα, να το πράξουν στο επόμενο στάδιο της  Εθελοντικής αιμοδοσίας, το οποίο θα επαναληφθεί στο χώρο που δημιουργήθηκε έμπροσθεν του Διοικητηρίου της, ώστε να μην υπάρχει κανένας ενδοιασμός ή δυσκολία μετακίνησης προς τα νοσοκομεία. 

Τέλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και τη διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τους προϊσταμένους των Μονάδων Αιμοδοσίας, ως και το Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ  και τους άλλους Φορείς που κινητοποίησαν μέλη τους. Η συνεργασία τους θα είναι απαραίτητη και στην επόμενη περίοδο αιμοδοσίας. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites