Οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες” προμηθεύουν τους Πυροσβέστες της Ηπείρου με μέσα προστασίας κατά του Κορωνοϊου

Στην συγκέντρωση υλικών για την προστασία των υπαλλήλων Πυροσβεστικής Ηπείρου από την εξάπλωση του Κορωνοϊου προχωρούν οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες”.

Η συγκέντρωση αυτή αρχικά έγινε προσπάθεια να γίνει μέσω της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, ωστόσο επειδή η Ένωση βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, έπρεπε να ζητηθεί από την παράταξη της ΕΑΚΠ η σύμφωνη γνώμη, προκειμένου να αντληθεί από το ταμείο της Ένωσης συγκεκριμένο ποσό για την άμεση προμήθεια των ειδών προστασίας και την άμεση διάθεση τους στους Πυροσβέστες της Ηπείρου.

Δυστυχώς, η απόφαση της ΕΑΚΠ ήταν αρνητική και έτσι οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες” θα προσπαθήσουν να προμηθευτούν τα υλικά ώστε να τα διανείμουν στους συναδέλφους τους σε όλη την Ήπειρο.

Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν, ύστερα από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, θα διανεμηθούν στους Δ/ντες των Νομών για να τα διαθέσουν ανά υπηρεσία και ανά κλιμάκιο ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σύβοτα: Νεκρή 62χρονη από πτώση αλεξίπτωτου θαλάσσης

08/08/2022, 9:25 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στον Εισαγγελέα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου για τη μη λειτουργία των ΣΜΑ, για την παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΥ Βλαχέρνας, για τον Ανεξάρτητο Ελεγκτή και για το θέμα του υπολείμματος

04/08/2022, 11:00 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου 

03/08/2022, 1:21 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Ιστορική συνεδρίαση για τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων – Με ισχυρή πλειοψηφία ζητά να αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες του

02/08/2022, 12:18 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Τραγικό δυστύχημα στην Ιόνια Οδό

01/08/2022, 10:26 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στις 862 ανέρχονται οι «κενές» θέσεις εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

29/07/2022, 2:57 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites