Οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες” προμηθεύουν τους Πυροσβέστες της Ηπείρου με μέσα προστασίας κατά του Κορωνοϊου

Στην συγκέντρωση υλικών για την προστασία των υπαλλήλων Πυροσβεστικής Ηπείρου από την εξάπλωση του Κορωνοϊου προχωρούν οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες”.

Η συγκέντρωση αυτή αρχικά έγινε προσπάθεια να γίνει μέσω της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, ωστόσο επειδή η Ένωση βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, έπρεπε να ζητηθεί από την παράταξη της ΕΑΚΠ η σύμφωνη γνώμη, προκειμένου να αντληθεί από το ταμείο της Ένωσης συγκεκριμένο ποσό για την άμεση προμήθεια των ειδών προστασίας και την άμεση διάθεση τους στους Πυροσβέστες της Ηπείρου.

Δυστυχώς, η απόφαση της ΕΑΚΠ ήταν αρνητική και έτσι οι “Ενωμένοι Πυροσβέστες” θα προσπαθήσουν να προμηθευτούν τα υλικά ώστε να τα διανείμουν στους συναδέλφους τους σε όλη την Ήπειρο.

Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν, ύστερα από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, θα διανεμηθούν στους Δ/ντες των Νομών για να τα διαθέσουν ανά υπηρεσία και ανά κλιμάκιο ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

«Κοινό των Ηπειρωτών» : Ένας προϋπολογισμός  χωρίς όραμα, χωρίς στόχους αλλά και χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις προόδου

30/11/2021, 3:16 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου 2022

30/11/2021, 2:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Έκκληση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη για εμβολιασμούς

30/11/2021, 2:19 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναλυτικά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην Ήπειρο

27/11/2021, 6:15 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ

26/11/2021, 4:15 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα 

26/11/2021, 3:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites