Μεγάλος αριθμός Πρεβεζάνων Αστυνομικών και η Διμοιρία βρίσκονται στον Έβρο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η χώρας μας βρίσκεται αντιμέτωπη από την μία με μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας και από την άλλη με μια μεταναστευτική κρίση στα βόρεια σύνορα μας, στον Έβρο. Κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες βρίσκεται στον Έβρο μεγάλος  αριθμός Πρεβεζάνων Αστυνομικών καθώς και η Διμοιρία Υποστήριξης Πρέβεζας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. ΜΥΛΩΝΑ Ευάγγελο, όπου όλοι μαζί και σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα, τον Στρατό και την Πυροσβεστική με εθνική ομοψυχία δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για την προστασία των συνόρων μας, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως και έναν άλλο ύπουλο εχθρό, την πιθανή προσβολή τους από τον Κορωνοϊό.
Τις δυνάμεις μας στον Έβρο επισκέφτηκε ο τοπικός Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την σπουδαία δουλεία που κάνουν μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας. Επίσης σε σύντομη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Ένωσης μας ζήτησε να ενημερωθεί για τον σεισμό και τους πληγέντες στην Πάργα Πρέβεζας εκφράζοντας την αλληλεγγύη του. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Αστυνομικών της Πρέβεζας τόνισε το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, την εθνική ομοψυχία και την αποφασιστικότητα που διακρίνει τους Έλληνες Αστυνομικούς στην μάχη για την προστασία των συνόρων μας αλλά και για κάθε αποστολή που τους ανατίθεται αφού εξίσου σημαντική είναι η συμβολή τους στον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά τόνισε ότι και σε αυτή την ευρέως κλίμακας επιχείρηση φάνηκαν χρόνιες αδυναμίες που ταλανίζουν το Σώμα, οι οποίες μετά την «κατάπαυση του πυρός» θα πρέπει να συζητηθούν και κάλεσε τον κ. Βουλευτή με την εμπειρία του ως πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ να συμβάλει ως προς την θωράκιση της για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Στράτος Ιωάννου για τον χαρακτηρισμό του μνημείου Ζαλόγγου ως Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

23/06/2021, 4:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας πραγματοποιεί εξόρμηση στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου

23/06/2021, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επανεκκίνηση εστίασης : Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης

23/06/2021, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην ΕΡΤ εκπροσώπησε την ΟΕΦΕ για τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου

22/06/2021, 8:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απορρίφθηκε αίτημα γονέων για ίδρυση 3ου Τμήματος στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου

22/06/2021, 7:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλα μεγάλα ονόματα το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι

22/06/2021, 3:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites