Τετάρτη, 30/09/2020

Κώστας Ζιαβρας: Ουδέποτε είχα συμπτώματα της νόσου του Κορωνοιού

Στην διάψευση των φημών που τον θέλουν να είναι θετικός στη νόσο Covid-19 προχώρησε ο οδηγός του γκρουπ του ΚΑΠΗ Ανατολής Ιωαννίνων που ταξίδεψε στους Αγίους Τόπους, Κωστας Ζιαβρας.

Η ανακοίνωση του:

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, η μάχη που δίνουμε όλοι για να διαφυλάξουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας έχει δυστυχώς έναν μεγάλο εχθρό…την παραπληροφόρηση …
Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω σήμερα σε διάφορα ηλεκτρονικά site ειδήσεων ότι εκτός των δύο κρουσμάτων που επισήμως ανακοινώθηκαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε θετικος και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο οδηγός του λεωφορείου που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους.
Διαψεύδω λοιπόν κατηγορηματικά τις ψευδείς και ανυπόστατες αυτές δημοσιεύσεις που προκαλούν λανθασμένες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας και προσβάλουν την προσωπικότητα μου και την σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισα έως τώρα αυτό το θέμα .
Εκτός του γεγονότος ότι διασφάλισα από την πρώτη στιγμή όλους τους εκδρομείς και τους αποβίβασα όλους στα σπίτια τους , ακολουθώντας πιστά τις οδηγιες των αρμόδιων υπηρεσιών υγείας της Περιφέρειας παραμένω στην οικία μου χωρίς κοινωνικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες.
Επιπλέον ουδέποτε είχα συμπτώματα της νόσου του Κορωνοιού και δεν απαιτήθηκε να προβώ σε εργαστηριακό έλεγχο.
Σέβομαι δε τους νόμους του Κράτους και τις οδηγίες που έχουν δοθεί πλέον σε όλους τους Έλληνες από το Υπουργείο Υγείας
Ζητώ λοιπόν την διάψευση των κακόβουλων ειδήσεων από τους αρμόδιους φορείς και την διόρθωση της αρθογραφιας από τα ηλεκτρονικά site διότι θα αναγκαστώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ