Έκτακτη επιχορήγηση από την Περιφέρεια Ηπείρου ζητά το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Αίτημα για την έκτακτη επιχορήγηση ύψους 33.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου κατέθεσε το Γενικό Νοσοκομείοο Πρέβεζας

Το αίτημα αφορά την επείγουσα προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (ενός θαλάμου νηματικής ροής μικροβιολογικού εργαστηρίου και υλικών πρόληψης λοιμώξεων), όπως αποτυπώνεται στο από 19/3/2020 αίτημα του Νοσοκομείου και αποτελεί συνέχεια προηγούμενης ύψους 70.000€ που αφορούσε ιατρικό εξοπλισμό: ενός (1) φορητού ακτινολογικού, δυο (2) φορητών αναπνευστήρων, δυο (2) monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων κ’ μια (1) τροχήλατη ηλεκτρική αναρρόφηση και αποφασίστηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου.

Όπως τονίζεται στο σχετικό αίτημα ο θάλαμος νηματικής ροής είναι αυτονόητα απαραίτητος για την επεξεργασία μικροβιολογικών δειγμάτων.

Σε ανακοίνωση της η παράταξη του Γιώργου Ζάψα “Κοινό των Ηπειρωτών” κάνει γνωστό ότι ψηφίζει θετικά για την έκτακτη επιχορήγηση και αναφέρει σχετικά πως η μάχη κατά του «κορονοϊού» πρέπει να δοθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα. Στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων και των υπολοίπων μονάδων υγείας της περιφέρειας (ΤΕΠ, Κ.Υ.), εκτός από την ηθική στήριξη και την ευγνωμοσύνη μας, να τους παράσχουμε όση οικονομική βοήθεια χρειάζονται και μπορούμε, χωρίς εκπτώσεις.

Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι που σηκώνει το βάρος των επιπτώσεων της πανδημίας και είναι η ώρα να το στηρίξει η πολιτεία και η αυτοδιοίκηση.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας : Με ευθύνη της κυβέρνησης, κίνδυνος απώλειας της ρύθμισης οφειλών για εκατοντάδες οφειλέτες, λόγω διοικητικών αδυναμιών του ΕΦΚΑ    

04/12/2020, 11:59 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε με τις γιορτινές προτάσεις των ΚΔΑΠ Δήμου Πρέβεζας

04/12/2020, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Σάββατο στην Πρέβεζα τα δωρεάν rapid test κορωνοϊού μέσα από το αυτοκίνητο

04/12/2020, 11:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Π.Ε Πρέβεζας εντοπίστηκαν τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο

03/12/2020, 6:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Έκκληση του Νίκου Καλαντζή για προσοχή μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Ζηρού

03/12/2020, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Σύλλογος “Δύναμη” ζητά τη δημιουργία κέντρων ημερήσιας φροντίδας και ξενώνα φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

03/12/2020, 12:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites