Έκτακτη επιχορήγηση από την Περιφέρεια Ηπείρου ζητά το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Αίτημα για την έκτακτη επιχορήγηση ύψους 33.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου κατέθεσε το Γενικό Νοσοκομείοο Πρέβεζας

Το αίτημα αφορά την επείγουσα προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (ενός θαλάμου νηματικής ροής μικροβιολογικού εργαστηρίου και υλικών πρόληψης λοιμώξεων), όπως αποτυπώνεται στο από 19/3/2020 αίτημα του Νοσοκομείου και αποτελεί συνέχεια προηγούμενης ύψους 70.000€ που αφορούσε ιατρικό εξοπλισμό: ενός (1) φορητού ακτινολογικού, δυο (2) φορητών αναπνευστήρων, δυο (2) monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων κ’ μια (1) τροχήλατη ηλεκτρική αναρρόφηση και αποφασίστηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου.

Όπως τονίζεται στο σχετικό αίτημα ο θάλαμος νηματικής ροής είναι αυτονόητα απαραίτητος για την επεξεργασία μικροβιολογικών δειγμάτων.

Σε ανακοίνωση της η παράταξη του Γιώργου Ζάψα “Κοινό των Ηπειρωτών” κάνει γνωστό ότι ψηφίζει θετικά για την έκτακτη επιχορήγηση και αναφέρει σχετικά πως η μάχη κατά του «κορονοϊού» πρέπει να δοθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα. Στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων και των υπολοίπων μονάδων υγείας της περιφέρειας (ΤΕΠ, Κ.Υ.), εκτός από την ηθική στήριξη και την ευγνωμοσύνη μας, να τους παράσχουμε όση οικονομική βοήθεια χρειάζονται και μπορούμε, χωρίς εκπτώσεις.

Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι που σηκώνει το βάρος των επιπτώσεων της πανδημίας και είναι η ώρα να το στηρίξει η πολιτεία και η αυτοδιοίκηση.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αμμουδιά : Θάλασσα, ποτάμι και βροχή μετέτρεψαν τους δρόμους σε λίμνη

01/12/2021, 10:51 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Π.Ο.Ε -Ο.Τ.Α καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

30/11/2021, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ΣΕΗ Πρέβεζας συμβουλεύει για ασφαλή Χριστουγεννιάτικο στολισμό

30/11/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΟΜΙΔΑ – ΕΙΑΝΑ και Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας στο 24ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

30/11/2021, 3:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Plan B του Στράτου Ιωάννου για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

30/11/2021, 3:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: “Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Πρέβεζας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

30/11/2021, 3:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites