1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών  του ΕΛΙΠΥΚΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών) 

Το παρών συνέδριο  αποτέλεσε την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών ενώ έθεσε υψηλούς στόχους για την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Στις δυο μέρες που διήρκεσε κατάφερε να φωτίσει σημαντικές πτυχές του Νέου Ελληνικού Κανονισμού Πυροπροστασίας, αλλά και με τις  εξαιρετικές εισηγήσεις από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, κατάφερε να θέσει νέες βάσεις σχετικά με την αλλαγή της οπτικής και της εν γένει κουλτούρας περί Σύγχρονων Πυρασφαλών Κατασκευών.

Οι παρουσιάσεις περιελάμβαναν και μια πληθώρα δοκιμών και πιστοποιήσεων με παραδείγματα βέλτιστων αλλά και κακών πρακτικών. Επίσης πραγματοποιήθηκαν ανοικτές συζητήσεις και τέθηκαν σημαντικά θέματα  προς μελλοντική ανάλυση τόσο στη διάρκεια των συνόδων του Συνεδρίου όσο και εντός των Roundtables.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε και ο Αντώνης Ζαπουνίδης, Μηχανολόγος-Μηχανικός, ιδρυτικό στέλεχος  του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών αλλά και βασικό μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΛΙΠΥΚΑ ,ο οποίος δήλωσε « εξαιρετικά ικανοποιημένος από το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών  του ΕΛΙΠΥΚΑ αλλά και την προσέλευση του κόσμου που ήταν πέραν κάθε προσδοκίας και κατάφερε να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για το επόμενο συνέδριου του   ΕΛΙΠΥΚΑ».

      Ο κος. Αντώνης Ζαπουνίδης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)  Δρ. Γιάννη Κοντούλη

 Ο κος. Αντώνης Ζαπουνίδης με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εταιριών Μόνωσης  (ΠΣΕΜ) κο. Αργύρη Ανδρέου

Για τους ενδιαφερόμενους,  όλες οι παρουσιάσεις θα είναι προσεχώς διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του ΕΛΙΠΥΚΑ https://elipyka.org/


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννενα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο

23/11/2020, 7:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο

23/11/2020, 5:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εθελοντική αιμοδοσία του Ομίλου Εταιρειών Τέφα

23/11/2020, 12:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» στο Δήμο Ζηρού

23/11/2020, 11:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 26 Νοέμβρη

23/11/2020, 11:44 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την στάση που κράτησε στο ΦΟΔΣΑ ο Δήμος Πρέβεζας

23/11/2020, 11:19 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites