1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών  του ΕΛΙΠΥΚΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών) 

Το παρών συνέδριο  αποτέλεσε την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών ενώ έθεσε υψηλούς στόχους για την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Στις δυο μέρες που διήρκεσε κατάφερε να φωτίσει σημαντικές πτυχές του Νέου Ελληνικού Κανονισμού Πυροπροστασίας, αλλά και με τις  εξαιρετικές εισηγήσεις από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, κατάφερε να θέσει νέες βάσεις σχετικά με την αλλαγή της οπτικής και της εν γένει κουλτούρας περί Σύγχρονων Πυρασφαλών Κατασκευών.

Οι παρουσιάσεις περιελάμβαναν και μια πληθώρα δοκιμών και πιστοποιήσεων με παραδείγματα βέλτιστων αλλά και κακών πρακτικών. Επίσης πραγματοποιήθηκαν ανοικτές συζητήσεις και τέθηκαν σημαντικά θέματα  προς μελλοντική ανάλυση τόσο στη διάρκεια των συνόδων του Συνεδρίου όσο και εντός των Roundtables.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε και ο Αντώνης Ζαπουνίδης, Μηχανολόγος-Μηχανικός, ιδρυτικό στέλεχος  του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών αλλά και βασικό μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΛΙΠΥΚΑ ,ο οποίος δήλωσε « εξαιρετικά ικανοποιημένος από το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών  του ΕΛΙΠΥΚΑ αλλά και την προσέλευση του κόσμου που ήταν πέραν κάθε προσδοκίας και κατάφερε να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για το επόμενο συνέδριου του   ΕΛΙΠΥΚΑ».

      Ο κος. Αντώνης Ζαπουνίδης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)  Δρ. Γιάννη Κοντούλη

 Ο κος. Αντώνης Ζαπουνίδης με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εταιριών Μόνωσης  (ΠΣΕΜ) κο. Αργύρη Ανδρέου

Για τους ενδιαφερόμενους,  όλες οι παρουσιάσεις θα είναι προσεχώς διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του ΕΛΙΠΥΚΑ https://elipyka.org/


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα την Δευτέρα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής

02/06/2023, 9:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης του Αγίου Πνεύματος

02/06/2023, 1:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με τη διάσημη όπερα του Μότσαρτ «Ο Μαγικός Αυλός» ολοκληρώνονται το Σάββατο οι μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης

02/06/2023, 11:32 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έτοιμο για δημοπράτηση το έργο αναστύλωσης του κτιρίου Βασιλλά στην Πάργα

02/06/2023, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ για την ακαταλληλότητα του νερού σε 10 κοινότητες

02/06/2023, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νομαδική μελισσοκομία: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για οικονομική στήριξη

02/06/2023, 10:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας

01/06/2023, 1:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεματική ξενάγηση για την διεθνή Ημέρα Μουσείων στην λαογραφική συλλογή «Γεωργίου Γιάννου»

01/06/2023, 1:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites