Παναθηναϊκή βραδιά : Με Κώστα Μπατσινίλα και Ανδρέα Λαγωνικάκη έκοψε την βασιλόπιτα της η Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας

Με την παρουσία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού Κώστα Μπατσινίλα και Ανδρέα Λαγωνικάκη, του διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στάθη Τσεκούρα και του προπονητή των ακαδημιών Γιώργου Μεντή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας.

Δεκάδες μέλη της Λέσχης παρευρέθηκαν σε αυτή την όμορφη Παναθηναϊκή βραδιά και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές που τους χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι της Λέσχης, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τους Φίλους του Παναθηναϊκού της Πρέβεζας η παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.

 

Ο Κώστας Μπατσινιλας που το 1987 είχε σκοράρει το 5ο γκολ στην επική ανατροπή της ομάδας με τη Χόνβεντ που χάρισε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά τώρα από ότι ήταν. Ήταν πιο πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές τότε, αγαπούσαμε αυτό που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο σωματείο, και τα τελευταία χρόνια το δείχνει αυτό, δεν είναι μπλεγμένος πουθενά, παίζει για την ιστορία του και στις κακές του στιγμές απέδειξε ότι μπορεί να χτυπά ματς, άσχετα αν δεν μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα, είναι μεγάλο σωματείο και το βασικό του Παναθηναϊκού είναι το κοινωνικό του έργο. Ήταν τιμή μου για μένα που πέρασα από αυτή την ομάδα και πιστεύω και πάλι η ομάδα θα πάρει το δρόμο της και ελπίζω η ομάδα μας να αποκτήσει γήπεδο και αυτό είναι από τα πλέον βασικά”.

Ο Ανδρέας Λαγωνικακης με την σειρά τους μιλώντας για τον Παναθηναϊκό είπε : “Η ομάδα είναι πάντα μεγάλη, άσχετα από τα πρόσωπα. Μας έδωσε πάρα πολλά ο Παναθηναϊκός! Τώρα προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό από άλλα πόστα και το κάνουμε με πολύ μεγάλη μας χαρά. Υπάρχει ένα μαγικό πράγμα που εσείς το τραγουδάτε, αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις, αν δεν το ζήσεις εκεί μέσα, είναι ανεξήγητο”.

Ο Διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας Στάθης Τσεκούρας έπλεξε το εγκώμιο του Πρεβεζάνου παίκτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Μπουζούκη.

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπατσινίλας έκοψε την Βασιλόπιτα , ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των εκπροσώπων της Λέσχης και των προσκεκλημένων.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites