Να αναβαθμίσει την Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας θέλει η ΕΤΒΑ

Ευρεία σύσκεψη για τη ΒΙΠΕ  στο Δήμο της Πρέβεζας.

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τη λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Πρέβεζας και την αναβάθμιση των υποδομών της πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πρέβεζας με τη συμμετοχή της νέας διοίκησης της ΕΤΒΑ- Επιχειρηματικά και Βιομηχανικά Πάρκα Α.Ε , εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και αντιπροσωπείας των εγκατεστημένων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας επιχειρηματιών.

Συγκεκριμένα , με τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Γιάννη Δαρδαμάνη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αντώνη Μπέζα συναντήθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ κ. Αθανάσιος Ψαθάς, ο γενικός διευθυντής κ. Φίλιππος Κονταξής, ο εμπορικός διευθυντής κ. Μάριος Μακρανδρέου, ο επικεφαλής τεχνικών έργων & υποδομών κ. Γεώργιος Κουταβάς και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας κα Γεωργία Πανοπούλου, ενώ τους επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Πρέβεζας εκπροσώπησαν ο κ. Θωμάς Μποντίνας και η κα Βίκυ Νίκου. 

Οι εκπρόσωποι της ΕΤΒΑ- Επιχειρηματικά και Βιομηχανικά Πάρκα Α.Ε εξέφρασαν τη βούλησή τους να αναβαθμίσουν τις υποδομές της ΒΙΠΕ Πρέβεζας με έργα περίφραξης, διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, κατασκευής μονάδας προεπεξεργασίας λυμάτων , ηλεκτροφωτισμούς , δημιουργία ασφαλούς εισόδου για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις και άλλες παρεμβάσεις ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου κυρίως στο ζήτημα της μετεγκατάστασης του οικισμού των Ρομά. 

Επίσης ανέφεραν ότι στα σχέδια τους βρίσκεται η δημιουργία υπηρεσιών Logistics μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου και η μετατροπή μέρους της ΒΙΠΕ σε Κέντρο Εξαγωγής Αγροτικών Προϊόντων .

Ο κ .Δαρδαμάνης ζήτησε από τη Διοίκηση της ΕΤΒΑ συγκεκριμένο master plan όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις εκφράζοντας και ο ίδιος τη βεβαιότητα ότι η Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας αποτελεί “κλειδί” για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής. 

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites