Παρασκευή, 25/09/2020

Εργο αγροτικής οδοποιίας θα εκτελεστεί στην Τ.Κ Ωρωπού

Υπεγράφη χθες μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και της αναδόχου εταιρίας ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Βελτίωση Αγροτικού Δρόμου Τ.Κ Ωρωπού”.
Το έργο προυπολογισμού 79.314,23 ευρώ χρηματοδοτείται από το το Πρόγραμμα “Αγροτικής Ανάπτυξης ( Π.Α.Α 2014-2020) Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3 και αφορά στην ασφαλτόστρωση υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ Ωρωπού σε εκτός σχεδίου περιοχή .
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει εργασίες που βελτιώνουν την αγροτική οδό (γεωμετρικά στοιχεία, οριζοντιογραφικά και υψομετρικά χαρακτηριστικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία κλπ) χωρίς να θίγονται όμορες ιδιοκτησίες.
Ο αμμοχαλικοστρωμένος σήμερα χωματόδρομος πλάτους 4 μέτρων και συνολικού μήκους 1.132 μέτρων βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βατότητας λόγω συχνής διέλευσης αγροτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου και της πλημμελούς συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η βελτίωσή του θα διευκολύνει σημαντικά την διέλευση των οχημάτων που κινούνται καθημερινά στην περιοχή εξυπηρετώντας δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ